Η Μελόνι τηλεφώνησε στον Έλον Μασκ: «Η προσπάθεια και το όραμά του θα είναι χρήσιμα»

Η Μελόνι τηλεφώνησε στον Έλον Μασκ: «Η προσπάθεια και το όραμά του θα είναι χρήσιμα» Facebook Twitter
0

Η Τζόρτζια Μελόνι τηλεφώνησε στον Έλον Μασκ για να τον συγχαρεί για το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών, όπως έκανε γνωστό η ίδια στα social media. 

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό επιχειρηματία Ελον Μασκ, με τον οποίο μίλησε για τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών. «Τις προηγούμενες ώρες επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον Έλον Μασκ. Είμαι βέβαιη ότι η προσπάθειά του και το όραμά του θα μπορέσουν να είναι ιδιαίτερα χρήσιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ιταλία, μέσα σε πνεύμα συνεργασίας, για την αντιμετώπιση των μελλοντικών προκλήσεων», έγραψε στο διαδίκτυο η Ιταλίδα πρωθυπουργός.

Μελόνι και Μασκ είχαν βρεθεί κοντά κατά το δείπνο του Atlantic Council, όπου απονεμήθηκαν τα βραβεία Global Citizen 2024, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο από την εκδήλωσε έδειχνε τη Τζόρτζια Μελόνι να κοιτά στα μάτια με λατρεία τον Έλον Μασκ. Το ενσταντανέ έγινε viral ξεσηκώνοντας φήμες πως οι δύο τους ήταν κάτι παραπάνω από συνδαιτημόνες, με τον Μασκ να υποχρεώνεται σε διάψευση λίγες ημέρες αργότερα: «Ήμουν εκεί με τη μαμά μου. Δεν υπάρχει καμία απολύτως ρομαντική σχέση με την πρωθυπουργό Μελόνι». Σε έναν άλλο χρήστη της πλατφόρμας του, που ρώτησε «πιστεύετε ότι βγαίνουν;», ο Μασκ απάντησε «δεν είμαστε ζευγάρι».

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Έπσταϊν: Νέες επικρίσεις για την απόκρυψη αρχείων - «Ο Τραμπ προσπαθεί να "πνίξει" το θέμα»

Διεθνή / Υπόθεση Έπσταϊν: Νέες επικρίσεις για την απόκρυψη αρχείων - «Ο Τραμπ προσπαθεί να "πνίξει" το θέμα»

Ο Έπσταϊν κατηγορήθηκε ότι εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά περισσότερες από 1.000 γυναίκες, πολλές εκ των οποίων ήταν ανήλικες - Πέθανε στη φυλακή το 2019, πριν δικαστεί
THE LIFO TEAM
Ρωσία: Νέα κριτική στην Ευρώπη σχετικά με το σχέδιο για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

Διεθνή / Η Ρωσία λέει πως η Ευρώπη δεν βοηθάει στο να επιτευχθεί ειρήνη στην Ουκρανία

«Είμαι βέβαιος ότι οι προτάσεις που οι Ευρωπαίοι και οι Ουκρανοί έχουν καταθέσει δεν βελτιώνουν το έγγραφο και δεν ενισχύουν τη δυνατότητα επίτευξης μακροπρόθεσμης ειρήνης», δήλωσε κορυφαίος σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής του Πούτιν
THE LIFO TEAM