Ο 'Ελον Μασκ ξεκαθαρίζει: «Δεν είμαι ζευγάρι με τη Μελόνι»

'Ελον Μασκ: Δεν είμαι ζευγάρι με τη Μελόνι Facebook Twitter
Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Μια φωτογραφία του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ και της Ιταλίδας πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι από εκδήλωση όπου συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη, στάθηκε η αφορμή να αρχίσει η φημολογία στο X, (πρώην Twitter) ότι υπάρχει ρομαντική σχέση ανάμεσά τους.

Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ άφησε το σχόλιό του κάτω από ανάρτηση που περιλαμβάνει το στιγμιότυπο με τον ίδιο και τη Μελόνι από τη βραδιά πρόσφατης βράβευσής της στη Νέα Υόρκη και έχει λεζάντα το εξής: «Όλοι ξέρουμε τι συνέβη στη συνέχεια...».

Ο 53χρονος Έλον Μασκ, απάντησε, γράφοντας: «Ήμουν εκεί με τη μαμά μου. Δεν υπάρχει καμία απολύτως ρομαντική σχέση με την PM Μελόνι». Σε έναν άλλο χρήστη της πλατφόρμας του, που ρώτησε «πιστεύετε ότι βγαίνουν;», ο Μασκ απάντησε «δεν είμαστε ζευγάρι».

Εκτός από τη φωτογραφία, η φημολογία για τη μεταξύ τους σχέση, ενισχύθηκε και από τον ευχαριστήριο λόγο της Ιταλίδας πρωθυπουργού, για τον Μασκ, τόσο «για τα πολύ όμορφα λόγια με την οποία την περιέγραψε» όσο και για την «πολύτιμη διάνοιά του».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΣΚΥΛΟΣ ΜΝΗΜΑ ΤΑΦΗ

Διεθνή / Σάο Πάολο: Νέος νόμος παίρνει το όνομα σκύλου που έμεινε για 10 χρόνια δίπλα στο μνήμα της κηδεμόνος του

Ο νόμος «αναγνωρίζει τον συναισθηματικό δεσμό ανάμεσα στους κηδεμόνες και τα κατοικίδιά τους» και επιτρέπει την ταφή σκύλων και γατών σε οικογενειακούς τάφους
THE LIFO TEAM
ΣΑΡΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ

Διεθνή / Η Σάρα Φέργκιουσον ζήταγε οικονομικές συμβουλές από τον Έπσταϊν όταν εκείνος βρισκόταν στη φυλακή

Νέα email του υπουργείου Δικαιοσύνης αποκαλύπτουν ότι η Σάρα Φέργκιουσον ζητούσε συμβουλές από τον Τζέφρι Έπσταϊν για το πώς να διαχειριστεί τα τεράστια χρέη της, ρίχνοντας φως στην απελπιστική οικονομική της κατάσταση την περίοδο εκείνη
THE LIFO TEAM