Τζιλ Μπάιντεν: Υποδέχτηκε ως γιγάντιο πάντα τους επισκέπτες για το Halloween στον Λευκό Οίκο

Τζιλ Μπάιντεν: Υποδέχτηκε ως γιγάντιο πάντα τους επισκέπτες για το Halloween στον Λευκό Οίκο Facebook Twitter
Τζο και Τζιλ Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο / Instagram
0

Η Τζιλ Μπάιντεν τίμησε το φετινό Halloween, μιας και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ μεταμορφώθηκε σε ένα γιγάντιο πάντα.

Το βράδυ της Τετάρτης ο Τζο και η Τζιλ Μπάιντεν, φιλοξένησαν για τελευταία φορά τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες για την παράδοση του «Trick or Treat» στο Halloween, στον Λευκό Οίκο. Ωστόσο σε αντίθεση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, η πρώτη κυρία τίμησε το έθιμο και ντύθηκε πάντα. 

«Η πρώτη κυρία φόρεσε τη στολή ενός πάντα ως χειρονομία καλωσορίσματος σε απάντηση σε ένα ζευγάρι πάντα, που επέστρεψε στον Εθνικό Ζωολογικό Κήπο της Ουάσινγκτον νωρίτερα αυτό το μήνα», ανέφερε η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου. Πράγματι όταν βγήκε από τον Λευκό Οίκο μαζί με τον πρόεδρο για να μοιράσουν τις λιχουδιές, πλάι στον Τζο Μπάιντεν ήταν ένα γιγάντιο πάντα. 

Ο Τζο Μπάιντεν φορώντας το κοστούμι του έδωσε σοκολάτες και λιχουδιές στα παιδιά που βρέθηκαν στον κήπο του Λευκού Οίκου, ενώ η πρώτη κυρία μοίρασε αντίτυπα του βιβλίου «10 τρομακτικές κολοκύθες».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ΗΠΑ στέλνουν μαχητικά αεροσκάφη στη Μέση Ανατολή καθώς κλιμακώνεται η σύγκρουση Ισραήλ–Ιράν

Διεθνή / Οι ΗΠΑ στέλνουν μαχητικά αεροσκάφη στη Μέση Ανατολή ενώ κλιμακώνεται η σύγκρουση Ισραήλ–Ιράν

Εξετάζεται και η ανάπτυξη πολεμικών πλοίων ικανών να αναχαιτίζουν βαλλιστικούς πυραύλους στην Ανατολική Μεσόγειο, όπως ανέφερε αξιωματούχος του Πενταγώνου
LIFO NEWSROOM
Η Τουρκία ανακοίνωσε τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό της – Αντέδρασε το ΥΠΕΞ

Διεθνή / Η Τουρκία ανακοίνωσε τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό της – Αντέδρασε το ΥΠΕΞ

Η Τουρκία με την κόκκινη γραμμή στον χάρτη τέμνει το Αιγαίο στη μέση διεκδικώντας αντίστοιχη υφαλοκρηπίδα, ενώ αγνοεί το Δίκαιο της Θάλασσας και τα κυριαρχικά δικαιώματα των ελληνικών νησιών.
LIFO NEWSROOM
Σε κρίσιμο σημείο η συμμαχία AUKUS: Οι ΗΠΑ κάνουν πίσω για τα πυρηνοκίνητα υποβρύχια προς Αυστραλία

Διεθνή / Σε κρίσιμο σημείο η συμμαχία AUKUS: Οι ΗΠΑ κάνουν πίσω για τα πυρηνοκίνητα υποβρύχια προς Αυστραλία

Η συμφωνία AUKUS για μεταφορά πυρηνοκίνητων υποβρυχίων από ΗΠΑ προς Αυστραλία επανεξετάζεται από το Πεντάγωνο, με πολιτικές και στρατιωτικές εντάσεις να φουντώνουν
LIFO NEWSROOM