Ηλεία: Σοβαρός τραυματισμός πυροσβέστη - Τον μετέφερε ελικόπτερο στο νοσοκομείο

Ηλεία: Σοβαρός τραυματισμός πυροσβέστη - Τον μετέφερε ελικόπτερο στο νοσοκομείο Facebook Twitter
Φωτ.: YouTube / ilialive
0

Ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι, κατά τη διάρκεια της προσπάθειας κατάσβεσης της φωτιάς στην περιοχή Μπουμπούνα Ηλείας.

Ο πυροσβέστης επιχειρούσε στο σημείο του μετώπου, μέχρι να χτυπήσει και να κριθεί αναγκαία, η μεταφορά του στο νοσοκομείο του Πύργου, με ελικόπτερο, όπως μεταφέρει το ilialive.gr.

Μετά το χτύπημα, ο άνδρας διακομίστηκε με ελικόπτερο στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Δεν αποκλείεται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου ή σε νοσοκομείο της Αθήνας. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για συντριπτικό κάταγμα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ελλάδα / Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Πάτρας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής
LIFO NEWSROOM
Καθησυχαστικός ο Παπαζάχος για τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη: «Ήταν μοναχικός, δεν θα μας απασχολήσει»

Ελλάδα / Καθησυχαστικός ο Παπαζάχος για τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη: «Ήταν μοναχικός, δεν θα μας απασχολήσει»

Δεν προκαλεί ανησυχία η μετασεισμική δραστηριότητα, λέει ο καθηγητής Σεισμολογίας του ΑΠΘ – Πώς εξηγεί τη φύση των βαθιών σεισμών στο Νότιο Αιγαίο
LIFO NEWSROOM