Γερουλάνος προς Δούκα - Ανδρουλάκη: «Απαιτείται σοβαρότητα και αίσθημα ενότητας στην πράξη»

Γερουλάνος προς Δούκα - Ανδρουλάκη: «Απαιτείται σοβαρότητα και αίσθημα ενότητας στην πράξη» Facebook Twitter
Παύλος Γερουλάνος / Φωτ: SOOC
0

Την αντιπαράθεση μεταξύ Χάρη Δούκα και Νίκου Ανδρουλάκη σχολίασε με δήλωσή του ο Παύλος Γερουλάνος, καλώντας τους δύο συνυποψηφίους του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να δείξουν έμπρακτη σοβαρότητα και αίσθημα ενότητας. 

Όπως τόνισε ο Παύλος Γερουλάνος, «το ΠΑΣΟΚ βγήκε ενισχυμένο από το debate επειδή αποδείξαμε ότι μπορούμε να συνομιλούμε, παρά τις διαφωνίες μας, με συντεταγμένο και πολιτισμένο τρόπο».

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνέχισε λέγοντας πως «ουδείς δικαιούται να υπονομεύσει αυτό που καταφέραμε. Τεχνητές εντάσεις που δεν αφορούν κανέναν ουδόλως βοηθούν». «Απαιτείται σοβαρότητα και αίσθημα ενότητας από όλους. Στην πράξη. Όχι στα λόγια. Και να σκεφτόμαστε όλες και όλοι ότι τη Δευτέρα, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της κάλπης την Κυριακή, στο ίδιο κόμμα θα είμαστε. Το οφείλουμε στην Παράταξη, το οφείλουμε στην Πατρίδα» κατέληξε ο κ. Γερουλάνος.

Νωρίτερα ο Χάρης Δούκας κατηγόρησε τον Νίκο Ανδρουλάκη και το επιτελείο του για «δολοφονία χαρακτήρα», καταγγέλλοντας ότι στενοί συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ του επιτίθενται «με τη ρητορική της δεξιάς και της ακροδεξιάς». Ο δήμαρχος Αθηναίων πρόσθεσε πως «καταλαβαίνω ότι ενόχλησα, ειδικά μετά το debate, γιατί απάντησα σε όλες τις επιθέσεις που δέχθηκα και κατέθεσα συγκεκριμένες προγραμματικές προτάσεις». 

Κατά τον ίδιο «η επίθεσή τους έκτοτε μετατράπηκε σε μία ακραία εργολαβία δολοφονίας χαρακτήρα». «Έφτασαν στο σημείο να αναπαράγουν αυτούσια τη λάσπη που τροφοδοτεί το Μαξίμου σε βάρος μου» υποστήριξε ο κ. Δούκας. 

Άμεση ήταν η απάντηση του Νίκου Ανδρουλάκη μέσω του επιτελείου του, ξεκαθαρίζοντας ότι «κανένας στενός συνεργάτης του κ. Ανδρουλάκη δεν έχει καταφερθεί με ανάρμοστο τρόπο εναντίον κανενός υποψηφίου». Το επιτελείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ τόνισε επίσης πως «καλό θα είναι να περιφρουρήσουμε όλοι μας ανεξαιρέτως μια διαδικασία, που οι πάντες αναγνωρίζουν ότι εξελίσσεται σε κλίμα πολιτικού πολιτισμού». Καταληκτικά τονίζουν πως «ας μην ψάχνουν κάποιοι σωσίβιο σε μια τεχνητή πόλωση». 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM