Εκβιαστής ο «χορηγός» της πισίνας στον Κορυδαλλό;

Εκβιαστής ο «χορηγός» της πισίνας στον Κορυδαλλό; Facebook Twitter
2

Με το κύκλωμα εκβιαστών και τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης που εξαρθρώθηκε την άνοιξη του 2011 φέρεται να συνδέεται η κατασκευή της πισίνας στο προαύλιο του Ψυχιατρείου του Κορυδαλλού.

Σύμφωνα την "Καθημερινή", άτομο του κυκλώματος που βρίσκεται στον Κορυδαλλό φέρεται να έδωσε τα χρήματα για να κατασκευαστεί η πισίνα ή συντριβάνι κατά την πολεοδομία.  

Μάλιστα ο συγκεκριμένος κρατούμενος, που φέρεται να δώρισε και σκαπτικό μηχάνημα στο ψυχιατρείο των φυλακών, εκρατείτο κατά το δημοσίευμα στις Φυλακές Αλικαρνασσού και μετήχθη μυστηριωδώς στην ψυχιατρική πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, όπου οι συνθήκες είναι καλύτερες και με τη βοήθεια του εξελίσσοντας σε άνετες.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα, ο συνήγορος υπεράσπισής του, Αλέξης Κούγιας, επιβεβαίωσε ότι ο συγκεκριμένος κρατούμενος μεταφέρθηκε προ τριμήνου, κατόπιν ψυχιατρικής γνωμάτευσης,  στο Ψυχιατρείο από τις φυλακές Αλικαρνασσού, όπου εκρατείτο. Αρνήθηκε πάντως ότι ο πελάτης του έχει οποιαδήποτε σχέση με τις κατασκευές στην εγκατάσταση, υποστηρίζοντας ότι το σύνολο των χρημάτων του έχει δεσμευθεί μετά τη σύλληψή του.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταδίκη του Δημήτρη Μαρέδη για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή προτείνει η Εισαγγελέας

Ελλάδα / Καταδίκη του Δημήτρη Μαρέδη για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή προτείνει η Εισαγγελέας

Η Εισαγγελέας απέρριψε ως αβάσιμους τους ισχυρισμούς του Μαρέδη, σύμφωνα με τους οποίους επρόκειτο για νόμιμη εμπορική συναλλαγή προβολής της βουλευτού μέσω των ΜΜΕ που διαχειρίζεται
LIFO NEWSROOM
Πέτρος Φιλιππίδης: «Αισθάνομαι δικαιωμένη» είπε η δεύτερη καταγγέλλουσα για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα

Ελλάδα / Πέτρος Φιλιππίδης: «Αισθάνομαι δικαιωμένη» είπε η δεύτερη καταγγέλλουσα για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα

«Για πρώτη φορά καταδικάζεται για αδίκημα κατά της σεξουαλικής ελευθερίας και αυτοδιάθεσης ένας επώνυμος» δήλωσε ο δικηγόρος της μιας από τις 2 καταγγέλλουσες
LIFO NEWSROOM