Όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Συρίας, ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της χώρας, Χισάμ Μπεχτιάρ, υπέκυψε τελικά στα σοβαρά του τραύματα, τα οποία είχαν προκύψει από την επίθεση της Τετάρτης στη Δαμασκό.
Σύμφωνα με τη συριακή τηλεόραση, τρία ακόμα υψηλόβαθμα στελέχη του καθεστώτος Άσαντ, ο υπουργός Άμυνας, ο γαμπρός του προέδρου και ο επικεφαλής της ομάδας διαχείρισης της κρίσης, σκοτώθηκαν κατά την επίθεση σε κυβερνητικό κτήριο στη Δαμασκό την Τετάρτη.
Η μάχες αυτή τη στιγμή συνεχίζονται στη Δαμασκό, με τους αντάρτες να έχουν θέσει υπό τον έλεγχό τους περιοχές κοντά στα σύνορα της χώρας με το Ιράκ και την Τουρκία.
Διεθνή /
Ο σύριος επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών είναι νεκρός

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Στέλαν Σκάρσγκαρντ για Ίνγκμαρ Μπέργκμαν: «Ήταν Ναζί, ο μόνος που ξέρω που έκλαψε όταν πέθανε ο Χίτλερ»

Ιταλία: Βίντεο καταγράφει τις κινήσεις του 35χρονου λίγο πριν τον «ρουφήξει» τουρμπίνα αεροσκάφους

Αγρίνιο: Πατέρας έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητο και τραυμάτισε θανάσιμα το δίχρονο παιδί του

ΗΠΑ: Εφετείο ανακαλεί τη συμφωνία ομολογίας ενοχής για τον «εγκέφαλο» της 11ης Σεπτεμβρίου

Μοντέλο με Πάρκινσον περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου Balenciaga

σχόλια