Linkin Park: Επιστρέφουν με νέα τραγουδίστρια και άλμπουμ επτά χρόνια μετά τον θάνατο του Chester Bennington

Linkin Park: Επιστρέφουν με νέα τραγουδίστρια και άλμπουμ επτά χρόνια μετά τον θάνατο του Chester Bennington Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Οι Linkin Park ανακοίνωσαν την επανένωσή τους με νέα μέλη και την κυκλοφορία νέου άλμπουμ, επτά χρόνια μετά τον θάνατο του frontman Chester Bennington. 

Το συγκρότημα παρουσίασε τα νέα του σχέδια μέσω livestream, αποκαλύπτοντας ότι η Emily Armstrong, πρώην μέλος των «Dead Sara», θα είναι η νέα τραγουδίστρια, ενώ ο Colin Brittain, γνωστός για τη συνεργασία του με καλλιτέχνες όπως οι G Flip, One OK Rock και Illenium, θα αναλάβει το ρόλο του ντράμερ.

Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από την παρουσίαση του νέου άλμπουμ τους, με τίτλο «From Zero», που θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου και θα περιλαμβάνει 11 νέα κομμάτια. Το πρώτο single του άλμπουμ, «The Emptiness Machine», κυκλοφόρησε την Πέμπτη, ενώ το συγκρότημα έχει προγραμματίσει συναυλίες σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, η Γερμανία, η Νότια Κορέα και η Κολομβία.

Ο Chester Bennington, που υπήρξε το εμβληματικό πρόσωπο των Linkin Park, βρέθηκε νεκρός στις 20 Ιουλίου 2017, σε ηλικία 41 ετών, στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος του προκλήθηκε από αυτοκτονία δια απαγχονισμού. Η απώλειά του συγκλόνισε τον κόσμο της μουσικής, καθώς ο Bennington υπήρξε μια από τις πιο επιδραστικές φωνές του nu metal, γνωστός για τα συναισθηματικά του φωνητικά και τις δυνατές ερμηνείες του.

Το νέο άλμπουμ "From Zero" σηματοδοτεί το πρώτο δισκογραφικό έργο των Linkin Park μετά το "One More Light" του 2017, που είχε κυκλοφορήσει μόλις δύο μήνες πριν τον θάνατο του Bennington. Το συγκρότημα δείχνει αποφασισμένο να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του, τιμώντας ταυτόχρονα την κληρονομιά του Bennington.


 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζένιφερ Λόρενς, Οικονομίδης και μεταφυσικό ρομάντζο από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζένιφερ Λόρενς, Οικονομίδης και μεταφυσικό ρομάντζο από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Τζένιφερ Λόρενς στη νέα ταινία της Λιν Ράμσεϊ, η «Σπασμένη Φλέβα» του Γιάννη Οικονομίδη, και μια ιδιαίτερη ρομαντική κομεντί ξεχωρίζουν από την κινηματογραφική σοδειά αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μάνος Χατζιδάκις: Ο γιος του προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την παγκόσμια περιοδεία – Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: Ο γιος του προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την παγκόσμια περιοδεία – Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής

Ο Γιώργος Χατζιδάκις αναφέρει ότι το αίτημα για την περιοδεία είχε απορριφθεί «ρητά», καθώς «δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές και στο καλλιτεχνικό ήθος» του Μάνου Χατζιδάκι
LIFO NEWSROOM
Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Πολιτισμός / Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Στο πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό, ο Πάπας Λέων επισκέπτεται την Τουρκία για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τα 1.700 χρόνια από τη Σύνοδο της Νίκαιας, σε μια επίσκεψη που αναζωπυρώνει τις ελπίδες για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης
LIFO NEWSROOM
Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Πολιτισμός / Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Η ταινία «Hamnet» ρίχνει φως στην οικογενειακή ζωή του Σαίξπηρ και της Άγκνες και στην τραγική απώλεια του γιου τους, βάζοντας τη φαντασία να καλύψει τα ιστορικά κενά για να αναδείξει το πένθος, την αγάπη και τη δύναμη ενός υποτιμημένου και σε πολλούς άγνωστου χαρακτήρα
LIFO NEWSROOM