Γάμος Στέφανου Κασσελάκη: Δύο προσαγωγές οπερατέρ τηλεοπτικού σταθμού

Γάμος Στέφανου Κασσελάκη: Δύο προσαγωγές οπερατέρ τηλεοπτικού σταθμού Facebook Twitter
Φωτογραφία: neakriti.gr
0

Δύο οπερατέρ εργαζόμενοι σε αθηναϊκό τηλεοπτικό σταθμό προσήχθησαν στα Χανιά, επειδή σήκωσαν drone πάνω από τον χώρο που έγινε η εκδήλωση ανταλλαγής γαμήλιων όρκων του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ.

Οι δύο εργαζόμενοι προήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων επειδή σήκωσαν drone στο χώρο του Βοτανικού Πάρκου, όπου φιλοξενείται γαμήλιο τραπέζι του ζεύγους Κασσελακη-Μακμπεθ, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει δηλώσει πως δεν επιθυμεί φωτογράφους και κάμερες στην σημαντική αυτή στιγμή της ζωής του, ενώ σε συνομιλία του με εκπροσώπους των ΜΜΕ εκτός κάμερας, ξεκαθάρισε ότι δεν θα προβεί σε δηλώσεις για πολιτικά θέματα, καθώς αυτές τις μέρες ζει προσωπικές στιγμές που θέλει να γίνουν σεβαστές. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει ζητήσει να μην καταγραφούν φωτογραφίες ή βίντεο από την τελετή, ούτε από τους καλεσμένους, στους οποίους δεν θα επιτραπεί να φέρουν τα κινητά τους στον χώρο.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο Παύλος τα κατάφερε» - Πέντε χρόνια από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Ελλάδα / «Ο Παύλος τα κατάφερε» - Πέντε χρόνια από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Στις 7 Οκτωβρίου 2020 η ελληνική Δικαιοσύνη καταδίκασε το τότε πολιτικό κόμμα «Χρυσή Αυγή», ως εγκληματική οργάνωση, ενώ ορισμένα ηγετικά της στελέχη κρίθηκαν ένοχα και για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα
LIFO NEWSROOM