Νεκρός ο υπουργός Άμυνας της Συρίας

Νεκρός ο υπουργός Άμυνας της Συρίας Facebook Twitter
0


Ο Νταούντ Ράτζα, υπουργός Άμυνας της Συρίας, σκοτώθηκε κατά τη σημερινή επίθεση καμικάζι με στόχο το κτίριο της Εθνικής Ασφάλειας στη Δαμασκό, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας.

"Ο στρατηγός Νταούντ Ράτζα έπεσε ως μάρτυρας στην τρομοκρατική επίθεση που είχε στόχο το κτίριο της Εθνικής Ασφάλειας", ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ.

Νωρίτερα ο ίδιος σταθμός είχε μεταδώσει ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια συνεδρίασης υπουργών και υπευθύνων της ασφάλειας.

Σύμφωνα με πηγές των δυνάμεων ασφαλείας ανάμεσα στους πολλούς τραυματίες, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, είναι και ο υπουργός Εσωτερικών Μοχάμαντ Ιμπραήμ αλ Σάαρ.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Μάναρ της λιβανικής σιιτικής οργάνωσης Χεζμπολάχ, μετέδωσε ότι κατά την επίθεση τραυματίστηκε επίσης ο Άσεφ Σαουκάτ, σύζυγος της αδελφής του Μπασάρ αλ Άσαντ, Μπούσρα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αμερικανική Nvidia πήρε το «πράσινο φως» για πωλήσεις τσιπ στην Κίνα

Διεθνή / Η αμερικανική Nvidia πήρε το «πράσινο φως» για πωλήσεις τσιπ στην Κίνα

Μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ, ο διευθύνων σύμβουλος Jensen Huang κατάφερε να πείσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ να επιτρέψει τις εξαγωγές του H20 - Πιέσεις από την Ουάσινγκτον και εμπορική εκεχειρία με το Πεκίνο στο παρασκήνιο
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Κατάργηση αργιών και «πάγωμα» δημοσίων δαπανών - Οι προτάσεις Μπαϊρού για να μειωθεί το έλλειμμα

Διεθνή / Σκληρά μέτρα στη Γαλλία: Καταργούνται αργίες και «παγώνουν» δημόσιες δαπάνες για να μειωθεί το έλλειμμα

Τι προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2026, που παρουσίασε ο πρωθυπουργός, Φρανσουά Μπαϊρού - Έκανε λόγο για «χρέος που αυξάνεται 5.000 ευρώ το δευτερόλεπτο» και χαρακτήρισε την υπερχρέωση «κατάρα χωρίς διέξοδο»
LIFO NEWSROOM