Πολάκης σε Λινού: Έμαθα θέλεις να μου κάνεις μήνυση - Ξεκίνα το πακεταρισμα, σού' ρχεται μπουγιουρντί

Πολάκης σε ΛΙνού: Έμαθα θέλεις να μου κάνεις μήνυση - Ξεκίνα το πακεταρισμα, σού' ρχεται μπουγιουρντί Facebook Twitter
0

Με νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη συνεχίζεται η κόντρα του διαγραφέντος από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτή Χανίων με την Αθηνά Λινού.

Μετά τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη για το Ινστιτούτο «Prolepsis», του οποίου πρόεδρος έχει διατελέσει η κυρία Λινού, η τελευταία ανέφερε πως πρόκειται να προχωρήσει σε μήνυση εναντίον του.

Ειδικότερα η κυρία Λινού ξεκαθάρισε αφενός ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί και αφετέρου εξεδήλωσε την πρόθεσή της να προχωρήσει σε μήνυση κατά του Παύλου Πολάκη.

Με νέα του ανάρτηση στο Facebook ο βουλευτής των Χανίων απαντά: «Εμαθα πως θελεις λέει να μου κανεις μηνυση!!!(φωτο 1-2)
ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΟΣ ΤΕΛΙΚΑ!
Μια συμβουλη:Πηγαινε βρες το Χατζηνικολαου που ηθελε να μου κανει κι αυτος μηνυση (για «να μου παρει ενα κοπάδι» οπως ελεγε) αλλα ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ!!
Δευτερο : Ξεκίνα το πακεταρισμα.Αυριο σουρχεται κι άλλο μπουγιουρντι που πρεπει να παρεμβει και σε σενα και στο Σπανο αυτεπαγγελτως ο Εισαγγελεας!!
Αντε καληνυχτα !»

Χτες, με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η Αθηνά Λινού έκανε γνωστό πως έχει στείλει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη και στο γραφείο του, 459 σελίδες με οικονομικά στοιχεία του Ινστιτούτου Prolepsis, τα οποία της ζητήθηκαν από τον διευθυντή του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλη Καπνισάκη.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM