Οι ξενοδόχοι της Λακωνίας, με την υποστήριξη του δήμου Μονεμβασίας, προχωρούν σε συντονισμένες δράσεις, προκειμένου αυτός ο προορισμός να καταστεί μια από τις επιλογές του Έλληνα αλλά και ξένου ταξιδιώτη για τις διακοπές του.
Με σύμμαχο τη δύναμη του διαδικτύου, η Ένωση Ξενοδόχων Λακωνίας προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής, όπως εξήγησε στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος της τοπικής ένωσης Δημήτρης Πολλάλης, και στα μέσα Αυγούστου θα είναι έτοιμη μια εφαρμογή για έξυπνα κινητά, η οποία θα δίνει τουριστικές πληροφορίες για τη Λακωνία. Όπως τόνισε ο λάκωνας ξενοδόχος, είναι η πρώτη φορά που κάποια ένωση ξενοδόχων γενικότερα προχωράει σε τέτοιες κινήσεις προς όφελος όχι μόνο της περιοχής αλλά και συνολικά της περιφέρειας.
Παράλληλα, η ένωση έχει αναθέσει σε επιστημονική ομάδα με επικεφαλής τον επικοινωνιολόγο Φώτη Παντόπουλο την επικοινωνιακή πολιτική της. Όπως εξήγησε ο ίδιος, η κρίση που βιώνει η Ελλάδα αλλά και η περιοχή της Λακωνίας ειδικότερα ανέδειξε την παντελή απουσία προβολής της περιοχής, όπως αυτή αντικατοπτρίζεται στην εικόνα των κρατήσεων.
Τech & Science /
YouTube και smartphones υπέρ του τουρισμού στη Λακωνία

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Microsoft: Τέλος στην υποστήριξη των Windows 10 από την Τρίτη - Τι πρέπει να κάνουν οι χρήστες

Όταν οι αστυνομικοί γίνονται τηλεσχολιαστές, κάτι πάει στραβά στη χώρα

Απεργία 14 Οκτωβρίου: Πώς θα κινηθούν αύριο μετρό, ηλεκτρικός και λεωφορεία

Δολοφονία στη Φοινικούντα: Το βασικό σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές - Τι κατέγραψαν οι κάμερες για τον δράστη

Πέθανε η Άννα Κυριακού, η «θεία Μπεμπέκα» από τις Τρεις Χάριτες

σχόλια