ΠΑΣΟΚ: «Μαστίγιο και καρότο» από Ανδρουλάκη, κάλπες ζήτησαν ιστορικά στελέχη

ΠΑΣΟΚ: «Καρότο και μαστίγιο» από Ανδρουλάκη, κάλπες ζήτησαν ιστορικά στελέχη Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Ανέβηκαν οι τόνοι σήμερα κατά τη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ  με τον Νίκο Ανδρουλάκη να αφήνει αιχμές για τοξικότητα και πολλά στελέχη να του ασκούν με την σειρά τους έντονη κριτική για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών.

«Κάποιοι από εσάς βοηθήσατε το αφήγημα της ΝΔ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ στον απολογισμό του για το εκλογικό αποτέλεσμα δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ είχε αρρυθμίες, και αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι υπό την ηγεσία του το ΠΑΣΟΚ βγήκε από το τέλμα. «Να μην γκρεμίσουμε ό,τι χτίσαμε» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, αρκετά ιστορικά στελέχη «σήκωσαν το γάντι» Ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Πέτρος Ευθυμίου ζήτησαν από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να προσφύγει στη βάση. Επίσης ο Παύλος Γερουλάνος ζήτησε «κάλπες αναγέννησης», «όσο νωρίτερα με συμμετοχή, τόσο το καλύτερο», ενώ και η Νάντια Γιαννακοπούλου, ζήτησε προσφυγή στη βάση του κόμματος.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Παπανδρέου έστειλε μήνυμα ενότητας. «Να μπορέσουμε να ενώσουμε και να ηγεμονεύσουμε στο χώρο της Κεντροαριστεράς» είπε ο πρώην πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην Κεντρική Επιτροπή που είναι προγραμματισμένη για τις 30 Ιουνίου θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για την εκλογική διαδικασία και πότε θα γίνει. Εκεί αναμένεται ο Νίκος Ανδρουλάκης να παρουσιάσει τόσο την πρότασή του για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ευρύτερης παράταξης της Δημοκρατικής Παράταξης. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: «Του είπα αυτό είναι τρίτο μνημόνιο και μου είπε "μη λες τέτοιες λέξεις"»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας για την κρίσιμη περίοδο του 2015, περιγράφει μεταξύ άλλων μια σκηνή με τον Αλέξη Τσίπρα και τον τότε αρχηγό των Podemos, σχολιάζοντας τα «σπαστά αγγλικά» του πρώην πρωθυπουργού
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ GLOBAL SUMUD FLOTILLA

Πολιτική / «Global Sumud Flotilla»: Διάβημα του ΥΠΕΞ στο Ισραήλ για τους Έλληνες πολίτες που συμμετέχουν στον στολίσκο

Στην ανακοίνωση του υπουργείου επισημαίνεται πως η ελληνική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα να παράσχει κάθε δυνατή προξενική συνδρομή
THE LIFO TEAM
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Πολάκης: «Φληναφήματα τα όσα ακούγονται περί μη συμμετοχής μου σε Πολιτική Γραμματεία και Κεντρική Επιτροπή»

Ο Παύλος Πολάκης έκανε νέα ανάρτηση σχετικά με τα όσα έχουν διαρρεύσει για μη συμμετοχή του σε Πολιτική Γραμματεία και Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ
THE LIFO TEAM
ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Νέα πυρά Γεωργιάδη κατά Ανδρουλάκη: «Μασαμπούκωσε 1,2 εκατ. ευρώ και μας κουνά το δάκτυλο, πέρασε «ζάχαρη» τη δεκαετία των μνημονίων»

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην ενοικίαση ακινήτου από το δημόσιο, ιδιοκτησίας της οικογένειας του Νίκου Ανδρουλάκη
THE LIFO TEAM
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM