Φωτιά στην Αθηνών-Κορίνθου: Μήνυμα 112 για μεγάλες καθυστερήσεις

 Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: ΑΠΕ
0

Μήνυμα από το 112 εστάλη σε όσους βρίσκονται στην περιοχή της Αθηνών-Κορίνθου όπου βυτιοφόρο ανετράπη και πήρε φωτιά.

To μήνυμα από το 112 ενημερώνει τους πολίτες ότι υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στο τμήμα όπου σημειώθηκε η ανατροπή του βυτιοφόρου. 

Φωτιά στην Αθηνών-Κορίνθου: Μήνυμα 112 για μεγάλες καθυστερήσεις Facebook Twitter

Νωρίτερα, γύρω στις 21:30, συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου μετά από ανατροπή βυτιοφόρου που μετέφερε καύσιμα στην Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της γέφυρας του Ισθμού.

Η κυκλοφορία είχε διακοπεί τόσο στη νέα όσο και στην παλιά εθνική οδό, ενώ υπήρχαν συνεχώς εκρήξεις. Η φωτιά μάλιστα επεκτάθηκε και στο πρανές του αυτοκινητόδρομου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός κατάφερε να βγει σώος, χωρίς να υποστεί εγκαύματα, ωστόσο έχει κάποια χτυπήματα από την ανατροπή, γι’ αυτό και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου. Δεν υπάρχει άλλος τραυματίας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΒΡΟΧΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Περιμένουμε μεγάλο όγκο νερού - Εκτιμήσεις για εκατοντάδες τόνους ανά στρέμμα

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, στην πρόγνωσή του για τον καιρό, ανέφερε πως τα βαρομετρικά χαμηλά δημιουργούνται από την «επαφή» της πολικής, αέριας μάζας με τις θερμές θάλασσες της Μεσογείου
LIFO NEWSROOM
Επιζήσασα της τραγωδίας στο Μάτι για την «Ιθάκη» Τσίπρα: «Το Μάτι δεν είναι μυθιστόρημα – είναι θάνατος»

Ελλάδα / Επιζήσασα της τραγωδίας στο Μάτι για την «Ιθάκη» Τσίπρα: «Το Μάτι δεν είναι μυθιστόρημα – είναι θάνατος»

Η Κατερίνα Μαλά, που σώθηκε από τις φλόγες, υποστηρίζει ότι ο τρόπος με τον οποίο ο Τσίπρας περιγράφει τα γεγονότα θυμίζει μυθιστορηματική αφήγηση, απομακρυσμένη από τη σκληρή πραγματικότητα της ημέρας εκείνης
LIFO NEWSROOM