Αλίαρτος: Φωτιά σε δασική έκταση - Mήνυμα του 112 στους κατοίκους

Αλίαρτος: Φωτιά σε δασική έκταση - Το μήνυμα του 112 Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Φωτιά ξέσπασε στην Αλίαρτο Βοιωτίας με όσους βρίσκονται κοντά στο σημείο να λαμβάνουν μηνύματα από το 112. 

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά στην Αλίαρτο εκδηλώθηκε στις 1.45 μ.μ. Για την κατάσβεσή της πυρκαγιάς έχουν κινητοποιηθεί 42 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 οχήματα, 1 αεροσκάφος και 1 ελικόπτερο. Συνδρομή παρέχουν μηχανήματα έργου ΟΤΑ.  

Λόγω της δασικής πυρκαγιάς, μήνυμα μέσω του 112 εστάλη σε όσους βρίσκονται στην Αλίαρτο Βοιωτίας, καλώντας τους να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των αρχών. Ειδικότερα, το μήνυμα αναφέρει: «Δασική Πυρκαγιά στην περιοχή Αλίαρτος Βοιωτίας. Παραμείνετε σε ετοιμότητα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών». 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Global Sumud Flotilla: Από τη Σύρο θα αναχωρήσει το καράβι της ελληνικής αποστολής για τη Γάζα

Ελλάδα / Global Sumud Flotilla: Από τη Σύρο θα αναχωρήσει το καράβι της ελληνικής αποστολής για τη Γάζα

«Ξεκινάμε από τη Σύρο γιατί εδώ γεννήθηκε ένα κύμα αντίστασης και αλληλεγγύης που εξαπλώθηκε σε όλη την Ελλάδα», γράφει - μεταξύ άλλων - στην ανακοίνωσή του η συλλογικότητα March to Gaza Greece
LIFO NEWSROOM