Tα μυθιστορήματα του Πέτρου Μάρκαρη γίνονται σειρά στην ιταλική τηλεόραση

Tα μυθιστορήματα του Πέτρου Μάρκαρη γίνονται σειρά στην ιταλική τηλεόραση Facebook Twitter
0

Ιταλική σειρά εμπνευσμένη από τα αστυνομικά μυθιστορήματα του Πέτρου Μάρκαρη ετοιμάζεται να προβάλλει η RAI με τον τίτλο KOSTAS, το όνομα του επιθεωρητή Χαρίτου.

Η πρώτη σεζόν η οποία έχει γυριστεί στην Ελλάδα βασίζεται στα βιβλία Νυχτερινό Δελτίο,  Άμυνα Ζωής και Ο Τσε Αυτοκτόνησε, και στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε το ιταλικό κανάλι φαίνονται πολλά χαρακτηριστικά σημεία της Αθήνας και του Πειραιά.

Τον κεντρικό ρόλο του Κώστα Χαρίτου ενσαρκώνει ένας από τους πιο δημοφιλείς Ιταλούς ηθοποιούς ο Στέφανο Φρέζι ενώ τον πλαισιώνουν η Φραντσέσκα Ινάουντι και η Μπλου Γιοσίμι.

Η σειρά σύμφωνα με ανάρτηση της Raicom_official στο Instagram θα αρχίσει να προβάλλεται μέσα στο 2024.  

 
TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τέιλορ Σουίφτ ξεχωρίζει πέντε σημεία από το love story της με τον Τράβις Κέλσι 

TV & Media / Η Τέιλορ Σουίφτ ξεχωρίζει πέντε σημεία από το love story της με τον Τράβις Κέλσι 

Η εμφάνισή της στο podcast του συντρόφου της ήταν έκπληξη για τους φαν της, όμως πέρα από το νέο της άλμπουμ και τη μουσική της, η Τέιλορ Σουίφτ μίλησε - για πρώτη φορά - και για τη σχέση της
LIFO NEWSROOM