Κικίλιας για την επίθεση κατά εθελοντών στην Πάρνηθα: Καμία ανοχή στους άνανδρους 

Κικίλιας για την επίθεση κατά εθελοντών στην Πάρνηθα: Καμία ανοχή στους άνανδρους  Facebook Twitter
Ομάδα εθελοντών βρισκόταν στην Πάρνηθα για καθαρισμό, όταν δέχθηκε την επίθεση / Φωτογραφία: Instagram
0

Καμία ανοχή στους άνανδρους που επιτέθηκαν με μαχαίρι σε εθελοντές στην Πάρνηθα, δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας αναφέρθηκε στο γεγονός με ανάρτησή του στο Χ (twitter), τονίζοντας πως η Πολιτεία θα κάνει «τα πάντα», ώστε να συλληφθούν οι δράστες. Ο Βασίλης Κικίλιας χαρακτήρισε τους νεαρούς που μαχαίρωσαν εθελοντές ως «άνανδρους», ενώ επισήμανε πως οι εθελοντές «με αυταπάρνηση, με τα ιδανικά της αλληλεγγύης και της προσφοράς, αγωνίζονται  να προστατέψουν όλους εμάς, τη φύση και την πατρίδα μας». 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια:

«Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσουν την απρόκλητη επίθεση από μια ομάδα άνανδρων νεαρών εναντίον εθελοντών μας χτες στη Δυτική Πάρνηθα που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τους. 
Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι το κράτος, Διωκτικές Αρχές και Πολιτική Προστασία, θα κάνουν τα πάντα για να  τιμωρηθεί σκληρά αυτή η εγκληματική ενέργεια σε βάρος συμπολιτών μας που με αυταπάρνηση, με τα ιδανικά της αλληλεγγύης και της προσφοράς, αγωνίζονται  να προστατέψουν όλους εμάς, τη φύση και την πατρίδα μας. 
Είμαστε στο πλευρό τους και ευχόμαστε από καρδιάς ταχεία ανάρρωση. 
Ας το γνωρίζουν όλοι: Δεν θα επιδείξουμε καμία ανοχή».

 
Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας και αξιόπιστος εταίρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας και αξιόπιστος εταίρος»

Ανασκόπηση εβδομάδας με έμφαση σε ΟΗΕ, εξοπλιστικά, Τουρκία, Ρομά και κοινωνικές πολιτικές – «Η πολιτεία πρέπει να στέκεται δίπλα σε όσους πονούν, ακόμη κι αν την αμφισβητούν», σημείωσε ο πρωθυπουργός για την απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι
THE LIFO TEAM