Μητσοτάκης: Έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ- «Είχαμε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

Μητσοτάκης: Έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ- «Είχαμε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα» Facebook Twitter
Κυριάκος Μητσοτάκης
0

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε τη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο εκδήλωσης για την ανάπτυξη του Μετρό και δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και να εκφράσει την πίστη πως ο Άρης μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο. Παράλληλα, ο πρωθυπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση των μέτρων της κυβέρνησης για την πάταξη της βίας.

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για τους λίγους ή περισσοτέρους δυσαρεστημένους Θεσσαλονικείς υπάρχει ακόμα μία ευκαιρία και στον τελικό, να φέρετε και το Κύπελλο στον Λευκό Πύργο», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αισθάνομαι προσωπικά δικαιωμένος για το γεγονός ότι οι δύσκολες αποφάσεις, οι οποίες πήραμε κι αφορούσαν τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος φαίνεται τελικά να δικαιώθηκαν από τις εξελίξεις. Θυμάστε, αναγκαστήκαμε να κλείσουμε τα γήπεδα για δύο μήνες έως ότου τοποθετηθούν κάμερες, δρομολογηθεί η λύση του ηλεκτρικού εισιτηρίου, αυτοματοποιηθούν οι ποινές για κάθε είδους παράβαση. Και παρότι είχαμε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που κρίθηκε στην τελευταία αγωνιστική, κι αυτό προφανώς μπορεί πάντα να αυξάνει τα πάθη, η συνολική εικόνα των γηπέδων από τότε που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με φιλάθλους, αλλά και στα playoffs, είναι μία εικόνα που προσομοιάζει περισσότερο με ευρωπαϊκά γήπεδα. Πιστεύω ότι και στο ποδόσφαιρο σταδιακά γινόμαστε Ευρώπη».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

LiFO politics / Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

«Η Ελλάδα, μετά την κρίση του 2009, έχει μεν ορθοποδήσει –από το 2017-2018 και μετά δεν είναι εκεί που ήταν–, αλλά υπάρχει ένα κλίμα που βαραίνει. Και οικονομικά και κοινωνικά και ίσως και πολιτικά»: Ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη μιλά στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Πολιτική / Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Η σύνθεση θα είναι 1 + 2, δηλαδή οι δύο ηγέτες, οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν και οι διπλωματικοί σύμβουλοι Μίλτος Νικολαϊδης και Τσαγατάι Κιλίτς
LIFO NEWSROOM
Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Πολιτική / Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ακόμη ότι ο ίδιος επέμεινε να δημιουργηθεί ένα από τα σχολεία στο Περιστέρι, χαρακτηρίζοντας την πρωτοβουλία «ιδιαίτερα σημαντική»
LIFO NEWSROOM
Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM