Φθιώτιδα: Φωτιά κοντά σε υποσταθμό ρεύματος - Ακινητοποιήθηκε τρένο

Φθιώτιδα: Φωτιά κοντά σε υποσταθμό ρεύματος - Ακινητοποιήθηκε τρένο Facebook Twitter
Ράγες τρένου/ Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της Παρασκευής κοντά στον υποσταθμό Άνθήλης που τροφοδοτεί με ρεύμα την σιδηροδρομική γραμμή τρένου, σημαίνοντας συναγερμό στις Αρχές. 

Από το περιστατικό η αμαξοστοιχία 520 που εκτελούσε το τοπικό δρομολόγιο Αθήνα - Τιθορέα - Λιανοκλάδι χρειάστηκε να ακινητοποιηθεί στον σταθμό της Τιθορέας.

Σύμφωνα με το lamiareport, πυκνοί καπνοί «σκέπασαν» την περιοχή λόγω της καύσης υπολειμμάτων καλλιέργειας που επεκτάθηκε σε καλαμιές.

Στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Ελλάδα / Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Έκτακτα μέτρα προστασίας για εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας λόγω των επικίνδυνα υψηλών θερμοκρασιών. Πρόστιμα 2.000 ευρώ για παραβάσεις.
LIFO NEWSROOM
Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Ελλάδα / Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Η 31χρονη κατέθεσε – παρουσία ψυχολόγου – πως έπεσε πρώτη φορά θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον πατέρα της όταν ήταν 16 ετών και ζούσαν μαζί στο σπίτι της γιαγιάς της, έπειτα από τον χωρισμό των γονιών της
LIFO NEWSROOM