Ισόβια στον συζυγοκτόνο του Λίνκολν: Σκότωσε και έκοψε σε 224 κομμάτια τη γυναίκα του

Ισόβια στον συζυγοκτόνο του Λίνκολν: Σκότωσε και έκοψε σε 224 κομμάτια τη γυναίκα του Facebook Twitter
Φωτ: Lincolnshire police
0

Σε ισόβια καταδικάστηκε ο συζυγοκτόνος του Λίνκολν στην Αγγλία που έκοψε το σώμα της γυναίκας του σε περισσότερα από 200 κομμάτια.

Ο Nicholas Metson είχε παραδεχτεί ότι δολοφόνησε την 26χρονη Holly Bramley τον Μάρτιο του 2023. Στη συνέχεια, πλήρωσε έναν φίλο του 50 λίρες για να τον βοηθήσει να πετάξει τη σορό της σε ένα ποτάμι. Ο 28χρονος μαχαίρωσε τη σύζυγό του τουλάχιστον τέσσερις φορές πριν διαμελίσει και αποθηκεύσει τα μέλη του σώματός της για μια εβδομάδα στην αποθήκη της κουζίνας του διαμερίσματός τους στο Λίνκολν.

Οι εισαγγελείς περιέγραψαν τον Metson ως «διεστραμμένο και βάρβαρο», λέγοντας ότι ο τρόπος με τον οποίο έκοψε τη σύζυγό του σε τουλάχιστον 224 ξεχωριστά κομμάτια «υπερέβαινε κατά πολύ αυτό που χρειαζόταν για τη μετακίνηση του σώματος». Το δικαστήριο ενημερώθηκε ότι τα λείψανα της 26χρονης ανακαλύφθηκαν από έναν πολίτη, ο οποίος αρχικά νόμιζε ότι ανήκαν σε ζώο.

Ο Metson είχε πει στην αστυνομία του Lincolnshire ότι η σύζυγός του είχε φύγει από το σπίτι τους, αλλά οι αστυνομικοί παρατήρησαν μια «έντονη μυρωδιά χλωρίνης» και βρήκαν ματωμένα σεντόνια, καθώς και ένα πριόνι σε μια πετσέτα. Αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τη δολοφονία της συζύγου του, η εξέταση του τηλεφώνου του Metson αποκάλυψε ότι είχε ψάξει στο Google για το «πώς να ξεφορτωθώ ένα πτώμα», «ποια επιδόματα μπορώ να πάρω αν πεθάνει η γυναίκα μου» και «συγχωρεί ο Θεός τους φόνους».

Μετά το θάνατό της, ο δολοφόνος έστειλε μηνύματα στους φίλους της 26χρονης από το προφίλ της στο Facebook για να τους ξεγελάσει ώστε να νομίζουν ότι ήταν ακόμη ζωντανή. Μέρος του σχεδίου ήταν να στείλει στον εαυτό του χρήματα από τον τραπεζικό της λογαριασμό. Πλάνα κάμερας κλειστού κυκλώματος, έδειξαν τον Μέτσον να μετακινεί μεγάλο αριθμό αποσκευών από το διαμέρισμά του στον 14ο όροφο τις πρώτες πρωινές ώρες της 25ης Μαρτίου πέρυσι.

Η μητέρα της 26χρονης χαρακτήρισε τον Metson ως «σατανικό τέρας», ενώ δήλωσε ότι η οικογένειά της υπέστη «αβάσταχτο πόνο». Περιγράφοντας την κόρη της ως «όμορφη, ευγενική και αξιαγάπητη», είπε: «Οι τελευταίες της στιγμές γεμάτες πόνο θα μας στοιχειώνουν για πάντα. Η ζωή της αφαιρέθηκε από κάποιον που ξεκάθαρα δεν έχει κανένα σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή».

Ο Joshua Hancock, 28 ετών, ο σχολικός φίλος που βοήθησε τον δολοφόνο να μετακινήσει τα μέλη του σώματος καταδικάστηκε συνολικά σε φυλάκιση τριών ετών και τριών μηνών.

Mε πληροφορίες από Sky News

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρός ο Αμερικανός ακροδεξιός ακτιβιστής Τσάρλι Κερκ μετά από πυροβολισμό σε πανεπιστήμιο της Γιούτα

Διεθνή / Νεκρός ο Αμερικανός ακροδεξιός ακτιβιστής Τσάρλι Κερκ μετά από πυροβολισμό

Την είδηση επιβεβαίωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, γράφοντας: «Ο σπουδαίος, και θρυλικός, Τσάρλι Κερκ, είναι νεκρός» - Aνακοίνωσε ότι όλες οι σημαίες στις ΗΠΑ θα κυματίζουν μεσίστιες έως την Κυριακή, προς τιμήν του.
LIFO NEWSROOM
Γάζα: 41 νεκροί σε μια ημέρα από Ισραηλινά πυρά καθώς συνεχίζεται η εντολή εκκένωσης

Διεθνή / Γάζα: 41 νεκροί σε μια ημέρα από Ισραηλινά πυρά καθώς συνεχίζεται η εντολή εκκένωσης

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, πέντε άτομα πέθαναν από ασιτία το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζοντας στους 404 τον συνολικό αριθμό όσων έχουν χάσει τη ζωή τους από την πείνα μέσα στους 23 μήνες πολέμου
LIFO NEWSROOM
Σκάνδαλο στη Washington Post: Ο εκδότης υποστήριζε μυστικά τον Μπόρις Τζόνσον

Διεθνή / Σκάνδαλο στη Washington Post: Ο εκδότης υποστήριζε μυστικά τον Μπόρις Τζόνσον

Αποκαλυπτικά έγγραφα δείχνουν ότι ο εκδότης της Washington Post, Γουίλ Λιούις, παρείχε μυστικές πολιτικές συμβουλές στον Μπόρις Τζόνσον κατά την πρωθυπουργία του, εγείροντας ερωτήματα για την ανεξαρτησία του και την εμπλοκή των μέσων ενημέρωσης στην πολιτική
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ χαρακτηρίζει τη Ρόζι Ο’Ντόνελ «απειλή για την ανθρωπότητα» - Aπειλές για την ιθαγένειά της

Διεθνή / Ο Τραμπ χαρακτηρίζει τη Ρόζι Ο’Ντόνελ «απειλή για την ανθρωπότητα»

Η Ρόζι Ο’Ντόνελ αποκαλύπτει γιατί δεν ταξίδεψε στις ΗΠΑ για την αποφοίτηση της κόρης της, τις απειλές του Τραμπ να της αφαιρέσει την ιθαγένεια και τις δηλώσεις του για «απειλή της ανθρωπότητας»
LIFO NEWSROOM
Νεπάλ: «Βγήκαμε με σαγιονάρες και πιτζάμες μέσα στο δάσος» λέει η Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια που είναι εγκλωβισμένη στη χώρα

Διεθνή / Νεπάλ: «Βγήκαμε με σαγιονάρες και πιτζάμες μέσα στο δάσος» λέει η Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια που είναι εγκλωβισμένη στη χώρα

Η αθλήτρια βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε, όταν βγήκε στο μπαλκόνι και είδε να σπάνε αυτοκίνητα με φτυάρια και να πετάνε γκαζάκια
LIFO NEWSROOM
Χάος στη Γαλλία: Πάνω από 200 συλλήψεις και φωτιές στο Παρίσι - Τι είναι το κίνημα «Μπλοκάρουμε τα Πάντα»

Διεθνή / Χάος στη Γαλλία: Πάνω από 200 συλλήψεις και φωτιές στο Παρίσι - Τι είναι το κίνημα «Μπλοκάρουμε τα Πάντα»

Πάνω από 200 συλλήψεις στο Παρίσι, φωτιές, μπλοκαρισμένοι δρόμοι και σιδηρόδρομοι, καθώς οι πολίτες ξεσηκώνονται κατά του Μακρόν μετά την κατάρρευση της κυβέρνησης Μπαϊρού
LIFO NEWSROOM