Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Μαρκόπουλο

Φωτιά τώρα στο Μαρκόπουλο- Επί τόπου ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις Facebook Twitter
Φωτιά/ Φωτ.: Eurokinissi
0

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή Κήποι Βραυρώνας στο Μαρκόπουλο, ενώ η Πυροσβεστική κατάφερε να τη θέσει υπό μερικό έλεγχο το μεσημέρι.  

Η φωτιά έκαψε μέρος ενός λόφου με πεύκα, ενώ δίπλα βρίσκονται αγροκαλλιέργειες, αλλά όχι κατοικίες. Στο σημείο επιχειρούσαν 38 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων, 14 οχήματα και δύο ελικόπτερα.

Την ίδια ώρα, σε έξι περιφέρειες: Πελοποννήσος, Αττική, Κρήτη, Βόρειο και Νότιο Αιγαίο και Στερεά Ελλάδα- ο συναγερμός είναι στο επίπεδο 4 (υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς).

Στο επίκεντρο των συσκέψεων ήταν η ανησυχία για τους ισχυρούς ανέμους έντασης 7-8 μποφόρ που πνέουν στη χώρα και οι οποίοι θα συνεχιστούν έως και την Τρίτη. Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, εξάλλου, εκδηλώθηκαν μέσα σε 24 ώρες (6 το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι τις 6 χθες το απόγευμα) 88 αγροτοδασικές πυρκαγιές σε όλη τη χώρα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Περισσότερες από 20 προσαγωγές και μία σύλληψη μετά την διαμαρτυρία για την ακρίβεια σε σούπερ μάρκετ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Περισσότερες από 20 προσαγωγές και μία σύλληψη μετά την διαμαρτυρία για την ακρίβεια σε σούπερ μάρκετ

Σύμφωνα με την αστυνομία παρακωλύθηκε η ομαλή λειτουργία της επιχείρησης, αφού δεν επέτρεπαν στον κόσμο εντός του μαγαζιού να προβεί στις αγορές του
LIFO NEWSROOM