Καρλ Λάγκερφελντ: Πωλήθηκε το διαμέρισμά του στο Παρίσι για 10 εκατομμύρια

Καρλ Λάγκερφελντ: Πωλήθηκε το διαμέρισμά του στο Παρίσι για 10 εκατομμύρια Facebook Twitter
Φωτογραφία του Καρλ Λάγκερφελντ / Getty Images
0

Πουλήθηκε το διαμέρισμα του Καρλ Λάγκερφελντ στο Παρίσι, έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Το διαμέρισμα του Καρλ Λάγκερφελντ πωλήθηκε σε δημοπρασία στο Παρίσι και την ανακοίνωση έκανε το συμβολαιογραφικό γραφείο που ανέλαβε την πώληση. Η τιμή εκκίνησης για το διαμέρισμα των 260 τετραγωνικών μέτρων ήταν τα 5,3 εκατομμύρια ευρώ. Η ταυτότητα του αγοραστή δεν αποκαλύφθηκε.

Η πώληση έρχεται μετά από μία σειρά δημοπρασιών διάφορων αντικειμένων του σχεδιαστή το 2021 και το 2022. Για την αγορά του συγκεκριμένου σπιτιού του Καρλ Λάγκερφελντ, το δικαίωμα συμμετοχής προϋπόθετε την κατάθεση μιας παρακαταθήκης ύψους 1,06 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Γάλλος σχεδιαστής πέθανε τον Φεβρουάριο του 2019. Ο ίδιος ήταν μία αρκετά αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, όμως οι δημιουργίες του και οι επιδείξεις τους για τους οίκους Chanel, Fendi και του δικού του brand, άφησαν το δικό τους στίγμα στον κόσμο της μόδας. Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα των 260 τετραγωνικών με ακόμη 50 τ.μ. dressing room έζησε τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής του. Το διάσημο διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα κτίριο του 17ου αιώνα στο quai Voltaire, στην καρδιά του ιστορικού Παρισιού, με θέα προς τον Σηκουάνα και το μουσείο του Λούβρου. Το διαμέρισμα είχε ανακαινιστεί πλήρως από τον μόδιστρο σε ένα φουτουριστικό στυλ.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΛΟΙΟ HANDALA

Διεθνή / Το Ισραήλ κατέλαβε το πλοίο Handala του «Στόλου για την Ελευθερία» που μετέφερε βοήθεια στη Γάζα

Σε πλάνα που αναμεταδίδονταν απευθείας από τους ακτιβιστές διακρίνονται οι περισσότεροι, καθισμένοι στη γέφυρα, πολλοί με τα χέρια ψηλά - «Οι αλήτες του Νετανιάχου ανέβηκαν στο Handala»
LIFO NEWSROOM
Γάζα: 57 νεκροί μέσα σε 24 ώρες – Σε αδιέξοδο οι συνομιλίες για κατάπαυση πυρός

Διεθνή / Γάζα: 57 νεκροί μέσα σε 24 ώρες – Σε αδιέξοδο οι συνομιλίες για κατάπαυση πυρός

Τουλάχιστον 57 άνθρωποι σκοτώθηκαν στη Γάζα, πολλοί ενώ αναζητούσαν ανθρωπιστική βοήθεια - Οι συνομιλίες για κατάπαυση πυρός σταμάτησαν, ενώ η πείνα θερίζει αμάχους και παιδιά
LIFO NEWSROOM
Τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της απορρύθμισης: Το σχέδιο της κυβέρνησης Τραμπ για κατάργηση χιλιάδων κανονισμών

Διεθνή / Τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της απορρύθμισης: Το σχέδιο της κυβέρνησης Τραμπ για κατάργηση χιλιάδων κανονισμών

Η κυβέρνηση Τραμπ υιοθετεί την τεχνητή νοημοσύνη για να καταργήσει μαζικά ομοσπονδιακούς κανονισμούς, με στόχο τη μείωση στο μισό των ρυθμιστικών εντολών ως το 2026
LIFO NEWSROOM
Αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ Καμπότζης και Ταϊλάνδης: Πάνω από 30 νεκροί, χιλιάδες εκτοπισμένοι

Διεθνή / Αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ Καμπότζης και Ταϊλάνδης: Πάνω από 30 νεκροί, χιλιάδες εκτοπισμένοι

Κλιμακώνεται η σύγκρουση στα σύνορα Καμπότζης–Ταϊλάνδης, με περισσότερους από 30 νεκρούς και καταγγελίες για παραβίαση θαλάσσιου χώρου - Σε συναγερμό ΟΗΕ και ASEAN.
LIFO NEWSROOM