Ελεύθερος ο Ντάνι Άλβες με εγγύηση ενός εκατομμυρίου ευρώ

Ελεύθερος ο Ντάνι Άλβες με εγγύηση 1 εκατομμυρίου ευρώ Facebook Twitter
Ο Ντάνι Άλβες κατά την διάρκεια της δίκης / Φωτ: ΑΠΕ
0

Ελεύθερος θα αφεθεί ο Ντάνι Άλβες, μέχρι να εκδικαστεί η έφεση που έχει καταθέσει μετά την καταδικαστική απόφαση για τον βιασμό νεαρής κοπέλας.

Δικαστήριο της Βαρκελώνης συμφώνησε να αφεθεί ελεύθερος ο πρώην διεθνής Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με εγγύηση ενός εκατομμυρίου ευρώ. Ο συνήγορος υπεράσπισης του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα είχε ζητήσει την προσωρινή αποφυλάκισή του, κάτι που έγινε δεκτό από το δικαστήριο, με τον Άλβες να μένει ελεύθερος όταν πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό.

Ανάμεσα στους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν είναι και η δέσμευση των δύο διαβατηρίων του (ισπανικού και βραζιλιάνικου), ώστε να μην μπορεί να φύγει από την Ισπανία. Επιπλέον, το Δικαστήριο της Βαρκελώνης απαγορεύει στον Άλβες να πλησιάσει το θύμα σε απόσταση 1.000 μέτρων από αυτήν, τον χώρο εργασίας της ή τα μέρη που συχνάζει η νεαρή γυναίκα. Ούτε θα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της με οποιοδήποτε μέσο μέχρι να υπάρξει οριστική απόφαση.

Ο Ντάνι Άλβες έχει κριθεί ένοχος σε πρώτο βαθμό από το Δικαστήριο της Βαρκελώνης, το οποίο τον καταδίκασε σε φυλάκιση για 4,5 χρόνια για τη σεξουαλική επίθεση εις βάρος 23χρονης τον Δεκέμβριο του 2022 σε νυχτερινό κέντρο στην Ισπανία. Από την πλευρά της, η Εισαγγελία έχει ασκήσει έφεση κατά της ποινής του Βραζιλιάνου ώστε αυτή να αυξηθεί.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαλδίβες: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το κάπνισμα σε όποιον γεννήθηκε μετά το 2007

Διεθνή / Μαλδίβες: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το κάπνισμα σε όποιον γεννήθηκε μετά το 2007

Οι Μαλδίβες πρωτοπορούν απαγορεύοντας σε όποιον γεννήθηκε μετά την 1η Ιανουαρίου του 2007 να αγοράζει ή να χρησιμοποιεί καπνό, με στόχο την «προώθηση μιας γενιάς χωρίς τσιγάρο»
LIFO NEWSROOM
Τανζανία: Γιατί βυθίστηκε στο χάος μετά τις εκλογές – Αναφορές για εκατοντάδες νεκρούς

Διεθνή / Τανζανία: Γιατί βυθίστηκε στο χάος μετά τις εκλογές – Αναφορές για εκατοντάδες νεκρούς

Οι Αρχές επέβαλαν πλήρες μπλακ άουτ στο διαδίκτυο, μπλοκάροντας δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ο στρατός περιπολεί στους δρόμους
LIFO NEWSROOM
ΓΑΛΛΙΑ ΦΟΡΟΣ ΖΟΥΚΜΑΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΙ

Διεθνή / Γαλλία: Η βουλή απέρριψε τον «φόρο Ζούκμαν» στους υπερπλούσιους

Οι Γάλλοι βουλευτές, αντιθέτως, στήριξαν ένα ηπιότερο κυβερνητικό σχέδιο για τη φορολόγηση περιουσιακών στοιχείων - «Να μην πληρώσουν οι Γάλλοι τον φόρο που δεν θέλουν να πληρώσουν οι δισεκατομμυριούχοι»
LIFO NEWSROOM