ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ντάνι Άλβες: Ποινική δίωξη για σεξουαλική επίθεση- Παραμένει στη φυλακή

Ντάνι Άλβες: Ποινική δίωξη για σεξουαλική επίθεση- Παραμένει στη φυλακή Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ποινική δίωξη για σεξουαλική επίθεση άσκησε δικαστής στην Ισπανία κατά του διεθνή Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, Ντάνι Άλβες, μετά την καταγγελία νεαρής γυναίκας τον περασμένο Ιανουάριο, η οποία τον κατηγορεί για βιασμό. 

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca», ορίστηκε για αυτήν την Πέμπτη 3 Αυγούστου η ανακριτική κατάθεση του 40χρονου Ντάνι Άλβες, ενώ η ημερομηνία της δίκης δεν έχει οριστεί ακόμα.

Δικαστήριο της Βαρκελώνης κατέληξε στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Ντάνι Άλβες επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια 23χρονη γυναίκα.

Ο Ντάνι Άλβες βρίσκεται στη φυλακή από τις 20 Ιανουαρίου όταν κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση σε νυχτερινό κέντρο «Sutton» της Βαρκελώνης στο τέλος του έτους και δεν αναμένεται να αποφυλακιστεί πριν από τη δίκη. Το δικαστήριο της Βαρκελώνης απέρριψε το αίτημά του σε δύο περιπτώσεις να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.

Σε περίπτωση που ο Ντάνι Άλβες κριθεί ένοχος ενδέχεται να του επιβληθεί έως και δεκαετή ποινή φυλάκισης, ενώ θα δώσει στην 23χρονη 150.000 ευρώ για την ηθική και ψυχολογική βλάβη που προκλήθηκε. 

Με πληροφορίες από Marca, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ