Παραμένει στη φυλακή για ακόμη έξι μήνες η Ρούλα Πισπιρίγκου

Παραμένει στη φυλακή για ακόμη έξι μήνες η Ρούλα Πισπιρίγκου Facebook Twitter
Ρούλα Πισπιρίγκου/ Φωτ.: Eurokinissi
0

Παρατείνεται η προσωρινή κράτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2024 με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, όπου εκδικάζεται η υπόθεση θανάτου των άλλων δύο κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, Μαλένας και Ίριδας.

Η απόφαση για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν με σύμφωνη πρόταση της εισαγγελέως της έδρας, η οποία τόνισε πως πρέπει να παραταθεί για ένα ακόμα ένα εξάμηνο η προφυλάκιση της κατηγορούμενης καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής και πως η κατηγορούμενη είναι ύποπτη τέλεσης νέων πράξεων.

«Φέρεται να έδρασε με ιδιαίτερη σκληρότητα και μεθοδευμένα και υπάρχει κίνδυνος διάπραξης νέων αδικημάτων, να διατηρηθεί η προσωρινή κράτηση για ακόμα ένα εξάμηνο έως τις 30/9/2024», είπε η εισαγγελέας.

Από την πλευρά της, η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου αντέτεινε πως πρέπει να αρθεί η προσωρινή κράτηση. Η δίκη θα συνεχιστεί με την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος είναι πρώτος μάρτυρας στη δίκη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τι αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους οι 22χρονοι σήμερα

Ελλάδα / Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τι αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους οι 22χρονοι σήμερα

Οι δυο τους αλληλοκατηγορούνται για το ποιος είναι ο φυσικός αυτουργός της διπλής δολοφονίας, του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και του επιστάτη του στη Φοινικούντα
LIFO NEWSROOM
Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Ελλάδα / Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Η έρευνα για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα αποκτά νέα διάσταση μετά τις σημερινές καταθέσεις. Αντιφάσεις, συγγενικές σχέσεις, οικονομικά κίνητρα και η σκιά μιας κληρονομιάς συνθέτουν ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια των τελευταίων ετών στη Μεσσηνία
LIFO NEWSROOM