Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Για αύριο Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένο το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας και η αστυνομία θα προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στα πλαίσια του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου, με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών, φοιτητικών και μαθητικών συλλόγων καθώς και άλλων φορέων και συλλογικοτήτων. Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας και την αποσυμφόρηση της κίνησης, η Ελληνική Αστυνομία θα λάβει τα αναγκαία μέτρα τροχαίας με την πραγματοποίηση κατά περίπτωση εκτροπών και διακοπών κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν, όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών, σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου, της Σταδίου και της Ακαδημίας. Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση των συναθροίσεων - κινητοποιήσεων.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 36χρονος που συνελήφθη τη Δευτέρα

Ελλάδα / Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 36χρονος που συνελήφθη τη Δευτέρα

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, η απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους και η υποχρεωτική εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα
NEWSROOM