Επίθεση με μολότοφ σε ΜΑΤ έξω από το ΑΠΘ

Επίθεση με μολότοφ σε ΜΑΤ έξω από το ΑΠΘ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Άγνωστοι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν απέναντι από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. 

Λίγο μετά τις 02:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, ομάδα αγνώστων πέταξαν βόμβες μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν επί της οδού Γεωργίου Βιζυηνού, απέναντι από τη Σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ.

Μετά την επίθεση οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δέκα προσαγωγές, από τις οποίες οι δύο μετατράπηκαν σε συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σύμφωνα με την ΕΡΤ.  

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Αποκαλυπτήρια προτομής του Γιώργου Λυγγερίδη παρουσία Τασούλα και Κακλαμάνη

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Αποκαλυπτήρια προτομής του Γιώργου Λυγγερίδη παρουσία Τασούλα και Κακλαμάνη

Στα αποκαλυπτήρια παρέστησαν μέλη της κυβέρνησης, βουλευτές, εκπρόσωποι Κομμάτων, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Αστυνομίας, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, συνδικαλιστικών φορέων και συνάδελφοι του αστυνομικού
LIFO NEWSROOM