Οικογενειακή τραγωδία στη Λεμεσό- Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα

Τροχαίο στη Λεμεσό: Καρέ - καρέ η στιγμή της σύγκρουσης των δύο αυτοκινήτων Facebook Twitter
Φωτ.: cyprustimes
0

Κάμερα ασφαλείας αποτύπωσε λεπτό προς λεπτό τη σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων, από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λεμεσό τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Στο βίντεο, διακρίνεται ο οδηγός δευτερόλεπτα πριν το τροχαίο δυστύχημα, να παραβιάζει το κόκκινο φανάρι με μεγάλη ταχύτητα, την ώρα που το άλλο αυτοκίνητο έστριβε δεξιά. Νεκροί από το αυτοκίνητο στο οποίο έπεσε πάνω, ανασύρθηκαν τέσσερις άνθρωποι, μέλη μίας οικογένειας, ο παππούς, η γιαγιά και τα δύο εγγόνια τους. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου έχει συλληφθεί.

Το χρονικό του τροχαίου δυστυχήματος στη Λεμεσό

Το τροχαίο έλαβε χώρα μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στον δρόμο Λεμεσού- Πλατρών. Νεκροί ανασύρθηκαν η 27χρονη οδηγός, Βαθούλα Γεωργίου, ο 17χρονος αδελφός της Νικόλας, ο 73χρονος παππούς τους Νικόλας Ζαβρού και η 74χρονη γιαγιά τους, Ευανθία Γεωργίου. Το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω τους, οδηγούσε ένας 47χρονος, με συνοδηγό την 38χρονη σύζυγό του, οι οποίοι τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται.

Ο 47χρονος οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, με «μηδενική ένδειξη», ανέφερε ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού, Μάριο Χαραλάμπους, συμπληρώνοντας πως οι τέσσερις άνθρωποι που σκοτώθηκαν στο τροχαίο δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας. «Υπήρξε μία σφοδρή σύγκρουση, πιθανόν να υπήρχε αυξημένη ταχύτητα, είναι και αυτό αντικείμενο διερεύνησης. Όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται», υποστήριξε. 

Με πληροφορίες από cyprustimes / sigmalive / ΚΥΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυστρία: Ορειβάτισσα εγκαταλείφθηκε από τον σύντροφό της στην υψηλότερη κορφή και πέθανε από το κρύο

Διεθνή / Αυστρία: Εγκατέλειψε την ορειβάτιδα σύντροφό του στην υψηλότερη κορφή και εκείνη πέθανε από το κρύο

Οι κινήσεις που φάνηκαν ύποπτες στους εισαγγελείς - Ο 39χρονος φέρεται να «έβαλε το κινητό σε σίγαση» ενώ προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν διασωστικές ομάδες
LIFO NEWSROOM
Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Διεθνή / Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Ο συνολικός απολογισμός για όσους έχασαν τη ζωή τους σε Ινδονησία, Σρι Λάνκα, Μαλαισία, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ μετά τις τροπικές καταιγίδες, είναι περισσότεροι από 1.800 άνθρωποι
LIFO NEWSROOM
Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Διεθνή / Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης, «οι γεννήτριες ιταλικών εταιριών πρόκειται να αποσταλούν στην Ουκρανία τις επόμενες ημέρες»
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Διεθνή / Τραμπ Τζούνιορ εναντίον Ουκρανίας: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση Ζελένσκι αλλά και στη στάση της Ευρώπης απέναντι στον πόλεμο, ενώ ανέφερε πως ο πατέρας δεν αποκλείεται να πάψει να στηρίζει την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM