Κέβιν Σπέισι: «Το Netflix υπάρχει χάρη σε εμένα»- Επίθεση για την απόλυσή του

Κέβιν Σπέισι: «Το Netflix υπάρχει χάρη σε εμένα»- Επίθεση για την απόλυσή του Facebook Twitter
0

Ο Κέβιν Σπέισι δήλωσε ότι ο ίδιος έβαλε το Netflix «στον χάρτη», εξαπολύοντας επίθεση στην πλατφόρμα για την απόλυσή του από το «House of Cards», μετά τις καταγγελίες σε βάρος του για σεξουαλική επίθεση. 

«Είναι παράξενο ότι αποφάσισαν να κόψουν δημοσίως τους δεσμούς μαζί μου, μόνο με βάση ισχυρισμούς. Ισχυρισμοί που τώρα έχουν αποδειχθεί ψευδείς», δήλωσε ο Κέβιν Σπέισι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάκερ Κάρλσον, στο X. 

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει αμφιβολία πως το Netflix υπάρχει χάρη σε εμένα. Τους έβαλα στον χάρτη και εκείνοι προσπάθησαν να με βάλουν στο χώμα», δήλωσε ακόμη ο ηθοποιός. 

Τον περασμένο Ιούλιο ο Κέβιν Σπέισι κρίθηκε αθώος για τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε για σεξουαλικές επιθέσεις σε τέσσερις άνδρες, σε δίκη που έγινε στη Βρετανία. Πέρυσι, δικαστήριο στη Νέα Υόρκη έκρινε ο 64χρονος δεν κακοποίησε τον ηθοποιό Άντονι Ραπ, όταν ο τελευταίος ήταν έφηβος. Περισσότεροι από δέκα άνδρες έχουν κατηγορήσει τον Κέβιν Σπέισι για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά, ανάμεσά τους κάποιοι που κατήγγειλαν επίθεση από τον ηθοποιό. 

Το 2017 το Netflix τερμάτισε τη συνεργασία με τον Κέβιν Σπέισι για τη σειρά «House of Cards», λίγο αφότου ο ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη από τον Άντονι Ραπ, μετά τις δημόσιες καταγγελίες του. Εκείνη την περίοδο το «House of Cards» έμπαινε στην έκτη και τελευταία σεζόν του, η οποία συνέχισε χωρίς τον «Φρανκ Άντεργουντ», τον χαρακτήρα που υποδυόταν ο Κέβιν Σπέισι. 

Επίσης, η πλατφόρμα ακύρωσε μια ταινία για τη ζωή του συγγραφέα Γκορ Βιντάλ, στην οποία θα πρωταγωνιστούσε ο Κέβιν Σπέισι. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Απαγόρευσαν σε γυναίκα να ταΐζει εκατοντάδες περιστέρια που είχαν κατακλύσει μία πολυκατοικία

Διεθνή / Ιταλία: Απαγόρευσαν σε γυναίκα να ταΐζει περιστέρια γιατί είχαν κατακλύσει ολόκληρη πολυκατοικία

Η απαγόρευση επιβλήθηκε μετά από την οργή των ενοίκων της πολυκατοικίας, που όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν ζούσαν μία «κόλαση» από τα φτερά και τα περιττώματα
LIFO NEWSROOM
«Άκουσα φωνές, έλεγχαν το μυαλό μου»: Τι είπε από τη φυλακή ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ιρίνα Ζαρούτσκα

Διεθνή / «Άκουσα φωνές, έλεγχαν το μυαλό μου»: Τι είπε από τη φυλακή ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ιρίνα Ζαρούτσκα

Ο 34χρονος, που έχει διαγνωστεί με σχιζοφρένεια, ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση είχε φυτέψει «υλικά» στον εγκέφαλό του και ότι αυτοί τον «έλεγχαν» τη στιγμή της επίθεσης
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Υποψίες για ρωσική ανάμειξη μετά την τοποθέτηση κεφαλιών γουρουνιών σε τζαμιά του Παρισιού

Διεθνή / Γαλλία: Υποψίες για ρωσική ανάμειξη μετά την τοποθέτηση κεφαλιών γουρουνιών σε τζαμιά του Παρισιού

Οι γαλλικές αρχές εκφράζουν ανησυχία ότι οι επιθέσεις αυτού του τύπου, αν και συμβολικές, αποσκοπούν στο να ενισχύσουν τις εσωτερικές εντάσεις και να διχάσουν την κοινή γνώμη
LIFO NEWSROOM