Οικογενειακός καβγάς σε νεκροταφείο - Τρεις συλλήψεις

Οικογενειακός καβγάς σε νεκροταφείο - Τρεις συλλήψεις Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi/Αρχείο
0

Οικογενειακός καβγάς σε νεκροταφείο στην Κρήτη είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν δύο αδέρφια και η σύζυγος του ενός, ενώ αναζητείται από την αστυνομία ένας ανήλικος.

Το περιστατικό με τον οικογενειακό καβγά στο νεκροταφείο συνέβη συγκεκριμένα στο κοιμητήριο των Άνω Αρχανών, όπου δύο αδέλφια και μέλη των οικογενειών τους διαπληκτίστηκαν, αντάλλαξαν ύβρεις, ήρθαν στα χέρια και τελικώς τρία άτομα συνελήφθησαν ενώ αναζητείται ένας ανήλικος.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στην ΕΡΤ αστυνομικές πηγές, στο κοιμητήριο των Άνω Αρχανών βρισκόταν ήδη ο ένας εκ των δύο αδελφών, 41 ετών με την 36χρονη σύζυγό του και τον 17χρονο γιο τους όταν φέρονται να εισήλθαν στον χώρο με το αυτοκίνητό τους ο μεγαλύτερος αδερφός, 43 ετών, συνοδευόμενος από την 42χρονη σύζυγό του. Όπως κατήγγειλε η 36χρονη σύζυγος του μικρότερου αδερφού, η απότομη είσοδος του αυτοκινήτου ήταν επικίνδυνη στο βαθμό που παραλίγο να τραυματιστεί  ο ανήλικος γιο της με το αυτοκίνητό τους.

Το επεισόδιο έλαβε διαστάσεις και οι εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στη συμπλοκή. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και συνελήφθησαν οι δύο αδελφοί και η 42χρονη σύζυγος του μεγαλύτερου, ενώ αναζητείται ο 17χρονος, ο οποίος καταγγέλθηκε από τον θείο του για εξύβριση. 

Για τους εμπλεκόμενους έχει ήδη διαταχθεί η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ ο μεγαλύτερος από τους δύο αδελφούς μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο ΠΑΓΝΗ και στη συνέχεια επέστρεψε στα κρατητήρια.

Τα δύο αδέρφια κρατούνται και σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ η συλληφθείσα, με εντολή εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερη. Την προανάκριση διενεργεί το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ και neakriti.gr

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΣΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Ελλάδα / Μάτι: «Οι ΟΤΑ ασκούν εφέσεις» κατήγγειλε ο Σύλλογος Θανόντων και Εγκαυματιών - «Αποσυρόμαστε άμεσα» απαντούν

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Πιερρακάκη με Νίκο Χαρδαλιά και δημάρχους Ραφήνας και Μαραθώνα, αποσύρονται οι εφέσεις για Μάτι και Μάνδρα
LIFO NEWSROOM
Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Ελλάδα / Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Γνωστός από τη δεκαετία του 1990 για τον ρόλο του στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών, ο Χρήστος Μαυρίκης βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά μετά τη σύλληψή του για φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας ανώτατου δικαστικού
LIFO NEWSROOM