Αλέξανδρος Κομπόγιωργας: Πότε θα γίνει η πολιτική κηδεία και η αποτέφρωση του ηθοποιού

Αλέξανδρος Κομπόγιωργας: Πολιτική η κηδεία του ηθοποιού Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Η κηδεία του ηθοποιού Αλέξανδρου Κομπόγιωργα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών, θα είναι πολιτική και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε στο προφίλ του Αλέξανδρου Κομπόγιωργα, η κηδεία θα γίνει στο κοιμητήριο Νέας Σμύρνης. Θα ακολουθήσει αποτέφρωση στη Ριτσώνα.

Χαρακτηριστικά, η ανάρτηση αναφέρει ότι «την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου και ώρα 11 π.μ αποχαιρετούμε με πολιτική κηδεία τον αγαπημένο μας Αλέξανδρο στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης. Θα προσφερθεί καφές στο καφενείο του κοιμητηρίου. Ακολούθως θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία του για αποτέφρωση στη Ριτσώνα». Στην ανάρτηση επισημαίνεται πως «παρακαλούμε αντί λουλουδιών και στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο ταμείο του ΣΕΗ».

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσα από τη δημοσίευση της ηθοποιού, Καλλιόπης Ευαγγελίδου, ενώ ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε ότι έδινε το τελευταίο εξάμηνο μάχη με τη σοβαρή ασθένεια. Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον ρόλο του αδελφού της Μαριλίτας Λαμπροπούλου στη δημοφιλή σειρά του Mega, Εραστής Δυτικών Προαστίων.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM