Δημοσκόπηση δείχνει ισοπαλία μεταξύ Σαρκοζί και Ολάντ

Δημοσκόπηση δείχνει ισοπαλία μεταξύ Σαρκοζί και Ολάντ Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με δημοσίευμα, της Le Monde, μια νέα δημοσκόπηση για λογαριασμό του ινστιτούτου CSA για τα BFMTV, 20 minutes και RMC, δείχνει ισοπαλία ισοπαλία μεταξύ του Φρανσουά Ολάντ και του Νικολά Σαρκοζί.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, στον πρώτο γύρο των εκλογών, οι δύο υποψήφιοι είναι πιθανό να ισοβαθμήσουν με αποτέλεσμα 28%, αλλά στο δεύτερο γύρο, ο ηγέτης των Γάλλων σοσιαλιστών φαίνεται να κερδίζει τη μάχη με ποσοστό της τάξης του 54%.

Σημειώνεται πως την περασμένη Τρίτη, μια δημοσκόπηση για λογαριασμό του ινστιτούτου TNS Sofres, έδειχνε ότι ο Φρανσουά Ολάντ θα έβγαινε πρώτος, στον αρχικό γύρο των εκλογών, με πρόθεση ψήφου 30%.

Η έρευνα έγινε τηλεφωνικώς στις 12 και 13 Μαρτίου, με εθνικό δείγμα 1007 ατόμων, πάνω των 18 χρονών, εκ των οποίων 861 άτομα, είναι εγγεγραμμένα στις εκλογικές λίστες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα αλλάξει εάν επιβληθεί η επίδειξη ιστορικού των social media για την είσοδο στις ΗΠΑ

Διεθνή / Είσοδος τουριστών στις ΗΠΑ: Τι θα αλλάξει εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για τον έλεγχο των social media

Τι θα ισχύει για του Έλληνες τουρίστες - Το 5ετές ιστορικό των social media και τα προσωπικά δεδομένα που θα απαιτεί η αρμόδια υπηρεσία, εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο Τραμπ
THE LIFO TEAM
Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή email

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή emails

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε ότι ήταν «σωστό» να παραιτηθεί ο Μάντελσον, προσθέτοντας: «Όπως είπε ο πρωθυπουργός σήμερα το πρωί, ο Πίτερ Μάντελσον απογοήτευσε τη χώρα του»
THE LIFO TEAM