Κασσελάκης για εκλογές: Σήμερα ο λαός πρέπει να επιλέξει τους τοπικούς υπηρέτες του

Στην Εκάλη ψήφισε ο Στέφανος Κασσελάκης Facebook Twitter
Φωτ.: EΡΤ
0

Στο δημοτικό σχολείο Εκάλης ψήφισε πριν από λίγο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Άκουσα τον πρωθυπουργό να λέει ότι σήμερα είναι η ημέρα που οι Έλληνες επιλέγουν τους τοπικές άρχοντές τους. Νομίζω ότι έχει έρθει η μέρα να αλλάξουμε η αναλογία. Ο λαός πρέπει να επιλέξει τους τοπικούς υπηρέτες του. Ανθρώπους που έχουν προϋπηρεσία στην εργασία, στην κοινωνία, με καθαρά χέρια, ανθρώπους που είναι εδώ να υπηρετήσουν τον Έλληνα και την Ελληνίδα. χωρίς αλαζονεία και πάνω από όλα με διαφάνεια» είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Σήμερα καλώ τους Έλληνες, και ειδικά τους νέους και ς νέες μας, να έρθουν στις κάλπες και να στείλουν ένα μικρό μήνυμα ότι η Ελλάδα δικαιούται καλύτερη μοίρα από την κακοδιαχείριση, την αμέλεια και πάνω απ΄ όλα από τη σπατάλη που χρεωκοπεί τη χώρα στο μακροπρόθεσμο» πρόσθεσε ενώ επισήμανε πως «Το είδαμε και στην Θεσσαλία, το βλέπουμε σε όλη την αλυσίδα του μπλε κράτους. Σήμερα είναι η γιορτή της αυτοδιοοίκησης, αλλά πάνω από όλα πρέπει οι Έλληνες και οι Ελληνίδες να ψηφίσουν για ένα πιο δίκαιο κράτος στην άμεση ζωή τους που είναι η αυτοδιοίκηση. Έχετε ακόμα χρόνο πηγαίνετε και ψηφίστε».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM