ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ

Νέα Υόρκη: Η στιγμή της δολοφονίας του ακτιβιστή Ράιαν Κάρσον στη μέση του δρόμου

Νέα Υόρκη: Η στιγμή της δολοφονίας ακτιβιστή στη μέση του δρόμου Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Η δολοφονία του 32χρονου ακτιβιστή και ποιητή, Ράιαν Κάρσον, στη μέση ενός δρόμου της Νέας Υόρκης, κάνει τον γύρο του διαδικτύου. 

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας καταγράφει τη δολοφονία. Ο Ράιαν Κάρσον μαζί με τη γυναίκα που τον συνοδεύει διασχίζουν τον δρόμο, όταν λίγο πιο μπροστά, ένας άνδρας αρχίζει να κλωτσάει χωρίς προφανή λόγο πατίνια που είναι σταθμευμένα κοντά στο πεζοδρόμιο, σύμφωνα με τη New York Post.

Ξαφνικά, σε έξαλλη κατάσταση γυρνά προς την πλευρά του 32χρονου και τον ρωτά «Τι κοιτάς;». Ο ακτιβιστής, ο οποίος απάντησε ότι δεν κοιτάζει τίποτα, μπήκε ανάμεσα στη φίλη του και τον εξαγριωμένο άγνωστο, ο οποίος άρχισε να πλησιάζει το ζευγάρι.

«Θα σε σκοτώσω!», φωνάζει  ο εν λόγω άνδρας, με τον Κάρσον τον παρακαλεί να «ηρεμήσει! Χαλαρώστε!» και να σηκώνει το χέρι του.

Ωστόσο, ο δράστης καταδιώκει τον Κάρσον, τραβώντας ένα μαχαίρι, ενώ η φίλη του θύματος -που τρέχει από πίσω τους- ακούγεται να φωνάζει: «Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ!».

Καθώς τρέχει, ο Κάρσον πέφτει πάνω στο παγκάκι στο οποίο είχε καθίσει νωρίτερα το ζευγάρι. Στη συνέχεια, ο δράστης τον ρίχνει στο έδαφος, μαχαιρώνοντάς τον άγρια πολλές φορές στο στήθος.

Ο δολοφόνος αρχίζει να απομακρύνεται, ενώ όταν η φίλη του Κάρσον τον πλησιάζει, τότε αυτός τη φτύνει και αφού κλωτσάει το άψυχο σώμα του 32χρονου εξαφανίζεται.

Μέχρι το βράδυ της Τρίτης δεν είχαν γίνει συλλήψεις για τη δολοφονία. 

Με πληροφορίες από New York Post

Διεθνή
0

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γάμος της χρονιάς στη Βρετανία: Παντρεύτηκε ο δισεκατομμυριούχος δούκας του Γουέστμινστερ

Διεθνή / Ο γάμος της χρονιάς στη Βρετανία: Παντρεύτηκε ο δισεκατομμυριούχος δούκας του Γουέστμινστερ

Στενός φίλος του Ουίλιαμ και του Χάρι ο Βρετανός αριστοκράτης Χιου Γκρόσβενορ - Ο δούκας του Σάσεξ δεν παρευρέθηκε στο γάμο για «να μην επισκιάσει τη μεγάλη μέρα του φίλου του»
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αμερικανός 100χρονος βετεράνος έκανε «δεύτερη απόβαση στην Νορμανδία» για να παντρευτεί την 96χρονη αρραβωνιαστικιά του 

Διεθνή / Αμερικανός 100ετών έκανε «δεύτερη απόβαση στην Νορμανδία» για να παντρευτεί την 96χρονη αραβωνιαστικιά του

Ο Αμερικανός βετεράνος Χάρολντ Τέρενς 100 ετών συμμετείχε στην απόβαση της Νορμανδίας στις 6 Ιουνίου του 1944 - Έχει τιμηθεί από τον Εμανουέλ Μακρόν με το μετάλλιο της Λεγεώνας της Τιμής 
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Τουρκία: Ο Ερντογάν υπέγραψε την επιστολή των ΗΠΑ για τα 40 μαχητικά F-16 Block 70

Διεθνή / Τουρκία: Ο Ερντογάν υπέγραψε την επιστολή των ΗΠΑ για τα 40 μαχητικά F-16 Block 70

O Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατάφερε να αποκτήσει τα πολυπόθητα μαχητικά F-16 Block 70, για να αντισταθμίσει, κάπως, την αποβολή της Τουρκίας από το πρόγραμμα για τα μαχητικά F-35
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ