Κακοκαιρία Elias: Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Κακοκαιρία Elias: Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία Facebook Twitter
Φωτ.: αρχείου: Eurokinissi
0

Σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχώρησε η αστυνομία εξαιτίας της κακοκαιρίας Elias.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που προκαλεί η κακοκαιρία Elias, έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων σε περιοχές της Φθιώτιδας και της Αχαΐας.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την Τροχαία, λόγω της κακοκαιρίας Elias έχει επιβληθεί διακοπή της κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Αταλάντης- Έξαρχου, από το ύψος της διασταύρωσης Ελάτειας-Μοδίου με κατεύθυνση προς Μόδι & Παναγίτσα (νομός Φθιώτιδας). Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μέσω Ελάτειας.

Παράλληλα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στο 165 χλμ. στην εθνική οδό Αθηνών-Πατρών, στο ύψος του Διακοπτού Αχαΐας, καθώς έχουν πέσει βράχοι και φερτά υλικά στο οδόστρωμα, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Επίσης, πέτρες και φερτά υλικά έχουν πέσει στον δρόμο και στο 80ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών, στη θέση Μετόχι, στον Ελαιώνα Αιγιαλείας, με αποτέλεσμα να πραγματοποιείται με δυσκολία η διέλευση από τους οδηγούς, στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά όλες τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της κακοκαιρίας Elias.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΤΡΟ ΓΡΑΜΜΗ 4 ΜΕΤΡΟΠΟΝΤΙΚΑΣ

Ελλάδα / Μετρό Γραμμή 4: Ολοκληρώνεται η σήραγγα Κατεχάκη-Ευαγγελισμός, πού είναι ο μετροπόντικας τώρα

Ο μετροπόντικας «Αθηνά» αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να εμφανιστεί στο φρέαρ Ευαγγελισμού, στη συμβολή των λεωφόρων Βασιλέως Κωνσταντίνου και Μιχαλακοπούλου
THE LIFO TEAM
Άη Στράτης: Στην Αθήνα ο 35χρονος δήμαρχος του νησιού - Θα ξεκινήσει τις θεραπείες για τον καρκίνο

Ελλάδα / Άη Στράτης: Στην Αθήνα ο 35χρονος δήμαρχος του νησιού - Θα ξεκινήσει τις θεραπείες για τον καρκίνο

Ο Κωνσταντίνος Σινάνης περιέγραψε την δύσκολη πορεία από τη στιγμή της διάγνωσης μέχρι σήμερα, αλλά και τα μηνύματα στήριξης και δύναμης που δέχτηκε από τον κόσμο
THE LIFO TEAM