Μπρους Γουίλις: Η σύζυγός του μοιράστηκε τα τελευταία νέα για την υγεία του

Μπρους Γουίλις Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Για την κατάσταση της υγείας του διάσημου ηθοποιού Μπρους Γουίλις μίλησε σήμερα η σύζυγός του, Έμα Χέμινγκ.

Η σύζυγος του Μπρους Γουίλις μίλησε σήμερα στο Today και προχώρησε σε μία ενημέρωση για το πώς είναι αυτές τις ημέρες ο δημοφιλής ηθοποιός, σημειώνοντας πως «είναι δύσκολο να γνωρίζουμε εάν έχει επίγνωση της ασθένειάς του».

Σημειώνεται πως ο Μπρους Γουίλις έχει διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια, η οποία προκαλείται από εγκεφαλικές διαταραχές, που είναι γνωστές ως «εκφύλιση του μετωποκροταφικού λοβού».

Μετά τη διάγνωση της εν λόγω ασθένειας τον περασμένο Φεβρουάριο, τα πράγματα ήταν «δύσκολα» για όλη την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των δύο μικρών κορών τους, όπως ανέφερε η Έμα Χέμινγκ.

«Αυτό που βλέπω είναι ότι η άνοια είναι δύσκολη», δήλωσε η Έμα Χέμινγκ στην εκπομπή. «Είναι δύσκολο για το άτομο που έχει διαγνωστεί, είναι επίσης δύσκολο για την οικογένεια. Και αυτό δεν έχει διαφορά είτε μιλάμε για τον Μπρους, είτε για τον εαυτό μου ή τα κορίτσια μας. Όταν λένε ότι πρόκειται για οικογενειακή ασθένεια, αυτό είναι αλήθεια».

Η μετωποκροταφική άνοια είναι μια σπάνια μορφή άνοιας, που προκαλεί δυσκολίες και αλλαγές στην κίνηση, την προσωπικότητα, τη συμπεριφορά και την ομιλία.

«Ευλογία και κατάρα η διάγνωση για τον Μπρους Γουίλις»

«Νομίζω ότι ήταν και ευλογία και κατάρα», σημείωσε η Έμα Χέμινγκ σχετικά με τη διάγνωση για τον σύζυγό της. «Καταλάβαμε επιτέλους τι συνέβαινε, ώστε να μπορέσουμε να το αποδεχτούμε. Δεν το κάνει λιγότερο επώδυνο, αλλά το να γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει στον Μπρους, το κάνει λίγο πιο εύκολο».

Στην ερώτηση αν ο Μπρους Γουίλις καταλαβαίνει τι του συμβαίνει, η Έμα Χέμινγκ απάντησε: «Είναι δύσκολο να το ξέρεις».

«Είμαστε μία πολύ ειλικρινής και ανοιχτή οικογένεια», πρόσθεσε, όταν ρωτήθηκε για το πώς πήγαν να εξηγήσουν την ασθένεια στις κόρες τους. «Και το πιο σημαντικό πράγμα ήταν να μπορέσουμε να τους πούμε ποια είναι ακριβώς αυτή η ασθένεια, να τους εξηγήσουμε τι είναι. Ήταν σημαντικό να τους ενημερώσουμε για το τι είναι επειδή δεν θέλω να υπάρχει κανένα στίγμα ή ντροπή στη διάγνωση του πατέρα τους ή για οποιαδήποτε μορφή άνοιας».

Η οικογένεια του Μπρους Γουίλις είχε ανακοινώσει τον Μάρτιο του 2022 ότι αποχωρεί από την υποκριτική αφού εμφάνισε αφασία, μια κατάσταση που εμποδίζει την ικανότητα ενός ατόμου να μιλάει και να γράφει.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο, ωστόσο, φέρεται να θέλει να δώσει στον ηθοποιό την τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση στην επόμενη ταινία του, The Movie Critic. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην ταινία Pulp Fiction το 1994.

Με πληροφορίες από ΝΜΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Bloomberg: Η Shein εξετάζει επιστροφή στην Κίνα για να εισαχθεί στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ

Διεθνή / Bloomberg: Η Shein εξετάζει επιστροφή στην Κίνα για να εισαχθεί στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ

Μετά την αποτυχία εξασφάλισης των αναγκαίων εγκρίσεων για εισαγωγή σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο, οι επιλογές της Shein στενεύουν, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο κρίσιμο το τρέχον σχέδιο εισαγωγής στο Χονγκ Κονγκ 
LIFO NEWSROOM
Η Ουκρανία προτείνει συμφωνία 100 δισ. δολαρίων για αμερικανικά όπλα στον Τραμπ με αντάλλαγμα εγγυήσεις ασφάλειας

Διεθνή / Συμφωνία 100 δισ. δολαρίων για αμερικανικά όπλα από την Ουκρανία στον Τραμπ με αντάλλαγμα εγγυήσεις ασφάλειας

«Δεν δίνουμε τίποτα. Πουλάμε όπλα», είπε χαρακτηριστικά ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη συνάντηση με τον Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο και είναι σαφές πως η ουκρανική πρόταση στοχεύει να απευθυνθεί στην επιθυμία του να ενισχύσει τη βιομηχανία των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Η συμφωνία Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν δίνει στην Τουρκία άνοιγμα στον νότιο Καύκασο

Ανάλυση / Η συμφωνία Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν δίνει στην Τουρκία άνοιγμα στον νότιο Καύκασο

Η νέα ειρηνευτική συμφωνία με διαμεσολάβηση των ΗΠΑ μεταξύ Αζερμπαϊτζάν και Αρμενίας ανοίγει τον δρόμο για εξομάλυνση Τουρκίας-Αρμενίας, ενισχύοντας τα στρατηγικά συμφέροντα της Άγκυρας στον Νότιο Καύκασο και την Κεντρική Ασία
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΤΡΑΜΠ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Διεθνή / Ανάλυση BBC: Η πρώτη αποτίμηση της συνάντησης στον Λευκό Οίκο - Η στάση Τραμπ, Ζελένσκι και Ευρωπαίων

«Κανείς δεν θέλει να διαφωνήσει με τον Τραμπ» αλλά η γλώσσα του σώματός τους υποδηλώνει ότι «μπορεί να μην είναι τόσο αισιόδοξοι όσο υποδηλώνουν τα λόγια τους» - «Ο Τραμπ διέκοψε τις συνομιλίες με τους Ευρωπαίους για να μιλήσει με τον Πούτιν»
LIFO NEWSROOM