Δύο συλλήψεις σε Κέρκυρα και Κομοτηνή- Εκκρεμούσαν ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης

Δύο συλλήψεις σε Κέρκυρα και Κομοτηνή για αδικήματα που έγιναν στη Γερμανία Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Συνελήφθησαν ένας 32χρονος στην Κέρκυρα και ένας ακόμη άνδρας στην Κομοτηνή, για τους οποίους εκκρεμούσαν ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθη από αστυνομικούς το βράδυ της Τετάρτης, στην Κέρκυρα, ένας 32χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις αρχές της Γερμανίας, για το αδίκημα της κλοπής.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, ο 32χρονος που συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Κέρκυρας, ο οποίος και δρομολογεί την έκδοσή του στη Γερμανία.

Παράλληλα, συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης από αστυνομικούς στην Κομοτηνή και ένας Έλληνας υπήκοος, ο οποίος διώκεται για επίθεση σε όργανα επιβολής του νόμου με απόπειρα σωματικής βλάβης στη Γερμανία, με αποτέλεσμα να έχει εκδοθεί και για εκείνον ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Ο συγκεκριμένος άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Θράκης, ο οποίος έχει κινήσει τη διαδικασία για την έκδοσή του στη Γερμανία.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM