Ισχυρός σεισμός τώρα στην Τουρκία

Ισχυρός σεισμός τώρα στην Τουρκία Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στην Κεντρική Τουρκία το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, ο σεισμός είχε επίκεντρο περιοχή 16 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πόλης Κούλου και 101 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης Ακσαράι.

Ο σεισμός έγινε αντιληπτός στην πρωτεύουσα Αγκυρα και σε μία σειρά από άλλες τουρκικές πόλεις.

Στη γειτονική χώρα υπάρχει ανησυχία μετά τους καταστροφικούς σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου.Μέχρι στιγμής δεν έχουν ληφθεί πληροφορίες για μεγάλες ζημιές στην πόλη του Ικονίου.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ προβάλλει βίντεο στον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής υποστηρίζοντας ισχυρισμούς για «γενοκτονία λευκών» 

Διεθνή / Ο Τραμπ προβάλλει βίντεο στον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής υποστηρίζοντας ισχυρισμούς για «γενοκτονία λευκών» 

Ο πρόεδρος Ραμαφόσα, επιχειρώντας να ρίξει τους τόνους, επεσήμανε ότι η Νότια Αφρική είναι μια δημοκρατία όπου η ελευθερία έκφρασης είναι κατοχυρωμένη
LIFO NEWSROOM