Τροχαίο ατύχημα με έξι τραυματίες στη λεωφόρο Λαυρίου- Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό

Τροχαίο με έξι τραυματίες στη Λεωφόρο Λαυρίου - Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό Facebook Twitter
Φωτ.: atticapressnews
0

Τροχαίο ατύχημα με 6 τραυματίες σημειώθηκε στη λεωφόρο Λαυρίου στα φανάρια της διασταύρωσης με το Άνω Δασκαλειό.

Το τροχαίο ατύχημα έγινε λίγο μετά τις 9 το πρωί. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας γιατρός από τη Συρία, έπεσε με φόρα στις πίσω ρόδες ενός φορτηγού που διέσχιζε κάθετα τη λεωφόρο.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 6 άτομα, ένα ζευγάρι με τις κόρες του 16 και 17 ετών καθώς και άλλα δύο άτομα του φιλικού τους περιβάλλοντος. Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι έξι επιβάτες του αυτοκινήτου. Ωστόσο σε σοβαρότερη κατάσταση είναι η σύζυγος του οδηγού καθώς φέρει κατάγματα στα κάτω άκρα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ενώ η τροχαία διερευνά τα αίτια του σοβαρού ατυχήματος.

Η οικογένεια επέστρεψε από διακοπές σε νησί και λίγη ώρα πριν είχαν αποβιβαστεί από καράβι της γραμμής στο Λιμάνι του Λαυρίου.

Τροχαίο με έξι τραυματίες στη Λεωφόρο Λαυρίου - Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό Facebook Twitter
Φωτ.: atticapressnews

Με πληροφορίες από atticapressnews

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Ελλάδα / Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, με δείγματα από το παιδί, τη μητέρα του, τον φερόμενο ως δράστη και άλλα πρόσωπα προς αποκλεισμό πατρότητας.
LIFO NEWSROOM
Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ελλάδα / Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ο άξονας Μπράλος – Άμφισσα θα εξασφαλίσει βελτίωση της οδικής ασφάλειας και μείωση του απαιτούμενου χρόνου της διαδρομής από Πάτρα και Αντίρριο έως Λαμία
LIFO NEWSROOM