«Μην γδύνεστε για να φωτογραφηθείτε»- Η έκκληση φάρμας με ηλιοτρόπια προς τους επισκέπτες

«Μην γδύνεστε για να φωτογραφηθείτε»- Η έκκληση φάρμας με ηλιοτρόπια προς τους επισκέπτες Facebook Twitter
0

Οι άνθρωποι μιας φάρμας με ηλιοτρόπια στην Αγγλία έκαναν έκκληση στους επισκέπτες να μην γδύνονται για να φωτογραφηθούν ανάμεσα στα λουλούδια. 

Το τελευταίο διάστημα «έχουν αυξηθεί οι αναφορές για γυμνές φωτογραφίσεις» στη φάρμα με τα ηλιοτρόπια στο Χέιλινγκ Άιλαντ, σύμφωνα με τους ανθρώπους που διαχειρίζονται τον χώρο. Μία επισκέπτρια είπε πως ο γιος της έπεσε πάνω σε μια γυναίκα που φορούσε απλά ένα εσώρουχο και «δεν ήξερε προς τα πού να στρέψει το βλέμμα του». 

«Πάντα έβγαζαν φωτογραφίες εδώ, αλλά με σεβασμό, έτσι ώστε να μην επηρεάζονται οι άλλοι. Ο κόσμος διασκεδάζει και βγάζει φωτογραφίες για το Instagram, αλλά τους ζητάμε απλά να μην βγάζουν τα ρούχα τους», δήλωσε ο επικεφαλής της φάρμας με τα ηλιοτρόπια, Σαμ Γουίλσον. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, υπήρξαν τέσσερις αναφορές για γυμνές φωτογραφίσεις στη φάρμα από τις 28 Ιουλίου, όταν επιτρέπονται οι επισκέψεις για να μαζέψει κάποιος ηλιοτρόπια. Τα τρία από αυτά τα περιστατικά καταγράφηκαν την ίδια ημέρα. 

«Υπενθύμιση προς όλους, είμαστε περιοχή για οικογένειες, παρακαλώ μείνετε ντυμένοι στα ηλιοτρόπια», ανέφερε μεταξύ άλλων ανάρτηση στον λογαριασμό της φάρμας στο Facebook. 

Επίσης, αναρτήθηκε βίντεο στο οποίο ακούγεται κάποιος να κάνει έκκληση στους επισκέπτες που βγάζουν φωτογραφίες: «Το μόνο που ζητάμε είναι να σκεφτείτε ποιος είναι γύρω σας και πώς θα μπορούσε να επηρεαστεί». 

«Πετύχαμε μια τέτοια φωτογράφηση. Δεν είμαι σεμνότυφος, αλλά δεν περίμενα να δω σχεδόν γυμνά σώματα την ώρα που έψαχνα τα καλύτερα λουλούδια», σχολίασε κάποιος κάτω από την ανάρτηση. Πάντως, υπήρχαν και εκείνοι που τάχθηκαν υπέρ όσων γδύνονται για να φωτογραφηθούν. «Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είσαι τόπλες. Αν μάθουμε στα παιδιά ότι δεν είναι σωστό, το ταμπού θα συνεχιστεί», έγραψε ένας χρήστης των social media. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: Ο Υπουργός Άμυνας καλεί τη βιομηχανία όπλων σταματήσει την γκρίνια και να παράξει

Διεθνή / Γερμανία: Ο υπουργός Άμυνας καλεί τη βιομηχανία όπλων «να σταματήσει την γκρίνια και να παράξει»

Ο Μπόρις Πιστόριους ζητά από τη βιομηχανία όπλων να επιταχύνει την παραγωγή για την ενίσχυση της ευρωπαϊκής άμυνας, καθώς η Γερμανία σχεδιάζει δαπάνες 162 δισ. ευρώ έως το 2029
LIFO NEWSROOM
H κλιματική κρίση «καταπί­νει» τις παραλίες της Μεσογείου: Η Ευρώπη καίγεται - Οι πόλεις αντιδρούν

Διεθνή / H κλιματική κρίση «καταπί­νει» τις παραλίες της Μεσογείου: Η Ευρώπη καίγεται - Οι πόλεις αντιδρούν

Καθώς η κλιματική αλλαγή «καταπί­νει» τις παραλίες της Μεσογείου, πόλεις όπως Βαρκελώνη και Σεβίλλη αναπροσαρμόζονται με πράσινες λύσεις, σκίαστρα και σημεία ψύξης για τους κατοίκους
LIFO NEWSROOM
Το σχέδιο Νετανιάχου για τη Γάζα φτιάχνει «στρατόπεδο συγκέντρωσης» για Παλαιστινίους, λέει πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ

Διεθνή / Το σχέδιο Νετανιάχου για τη Γάζα: «Φτιάχνει στρατόπεδο συγκέντρωσης για Παλαιστινίους»

Ο πρώην πρωθυπουργός Εχούντ Όλμερτ καταγγέλλει σχέδιο «εθνοκάθαρσης» της Γάζας, συγκρίνει τα σχέδια με ναζιστικά στρατόπεδα και καλεί τη διεθνή κοινότητα να επέμβει για να αποτραπούν εγκλήματα πολέμου
LIFO NEWSROOM
Η Ινδία λογοκρίνει την ταινία «Superman» - «Κόπηκαν» τα φιλιά με τη Λόις Λέιν

Διεθνή / Η Ινδία λογοκρίνει την ταινία «Superman» - «Κόπηκαν» τα φιλιά με τη Λόις Λέιν

Οι αλλαγές προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, με τους επικριτές να υποστηρίζουν ότι ενώ τα συναινετικά φιλιά λογοκρίνονται, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στις σκηνές βίας ή σεξιστικής συμπεριφοράς
LIFO NEWSROOM
Η Γερμανίδα πεζοπόρος εξηγεί πώς επιβίωσε για 11 νύχτες στην αυστραλιανή ερημιά

Διεθνή / «Χτύπησα και χάθηκα»: Η Γερμανίδα πεζοπόρος εξηγεί πώς επιβίωσε για 11 νύχτες στην αυστραλιανή ερημιά

Η 26χρονη Γερμανίδα εντοπίστηκε 24 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου είχε αφήσει το όχημά της, εμφανώς εξαντλημένη, αφυδατωμένη και γεμάτη τσιμπήματα από κουνούπια
LIFO NEWSROOM