Καναδός διασχίζει τα σύνορα με iPad αντί για διαβατήριο.

Καναδός διασχίζει τα σύνορα με iPad αντί για διαβατήριο. Facebook Twitter
0

O Καναδός Martin Reisch κατάφερε να διασχίσει τα σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών χρησιμοποιώντας μια σκαναρισμένη φωτογραφία του διαβατηρίου του στο iPad του και το δίπλωμα οδήγησης του. Ο Reisch συνειδητοποίησε δυο ώρες αφού είχε φύγει από το σπίτι του στο Μοντρεάλ ότι είχε ξεχάσει το διαβατήριο του στο σπίτι. Του έμενε πλέον μόνο μισή ώρα μέχρι τα σύνορα και έτσι αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του με το iPad αντί να γυρίσει πίσω. Είπε στον έλεγχο διαβατηρίων την αλήθεια, ότι πήγαινε δηλαδή στην Αμερική για να δώσει Χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά ενός φίλου του, και τους έδωσε το iPad με τη φωτογραφία του σκαναρισμένου του διαβατηρίου και το δίπλωμα οδήγησης του.  

«Είπα να το δοκιμάσω. Ο υπεύθυνος πήρε το iPad μέσα στο κουβούκλιο που έχουν στον έλεγχο διαβατηρίου των συνόρων για 5-6 λεπτά. Μου φάνηκαν σαν μια αιωνιότητα» δήλωσε ο Reisch. Ο υπεύθυνος συνοριακού ελέγχου δεν έκανε μάλιστα κανένα σχόλιο μόνο του επέστρεψε το iPad και του ευχήθηκε «Καλά Χριστουγεννα».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM