Νέα Φιλαδέλφεια: Στη ΓΑΔΑ μεταφέρεται ο 19χρονος που συνελήφθη στην Κακαβιά

Νέα Φιλαδέλφεια: Στη ΓΑΔΑ μεταφέρεται ο 19χρονος που συνελήφθη στην Κακαβιά Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή 19χρονου Κροάτη στην Κακαβιά, καθώς διαπιστώθηκε ότι συμμετείχε στα επεισόδια χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 19χρονος Κροάτης μεταφέρεται στη ΓΑΔΑ. Σημειώνεται ότι γύρω στις 16:00 το απόγευμα προσήχθη στον συνοριακό σταθμό στην Κακαβιά ο 19χρονος Κροάτης, ο οποίος επέβαινε σε λεωφορείο για τα Τίρανα. Κρατήθηκε από τις αρχές και όπως προέκυψε εμπλέκεται στα χθεσινά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που κατέληξαν με τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη.

Νωρίτερα ελεύθεροι, με προφορική εντολή του εισαγγελέα, αφέθηκαν οι τέσσερις Έλληνες από τα 98 συνολικά άτομα που είχαν συλληφθεί για τα αιματηρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ενώ και 9 ακόμα Κροάτες που είχαν προσαχθεί από το ξενοδοχείο στους Αμπελόκηπους επίσης αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ για τους τραυματίες 

Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ένας από τους φίλους της ΑΕΚ, μετά τα βίαια επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως αναφέρεται σε ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, πρόκειται για ένα νεαρό 21 ετών που έχει πολλαπλά αιματώματα στο κεφάλι από χτυπήματα που δέχθηκε από τους Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έξω από το γήπεδο της «Ένωσης» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η κατάστασή του 21χρονου είναι σταθερή και οι γιατροί περιμένουν τα επόμενα 24ωρα για να διαπιστώσουν την εξέλιξή του.

Επίσης, στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα (κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σπασμένα κόκαλα στη μέση), αλλά εκτός κινδύνου, βρίσκεται ένας άλλος νεαρός, ο οποίος ζει τον περισσότερο καιρό στη Γαλλία και είχε βρεθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια για να πάρει το εισιτήριο διαρκείας του.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ ΑΕΚ, δέχτηκε επίθεση από τους «Bad Blue Boys» με λοστούς και καψίματα στο σώμα από καπνογόνο, ενώ προσπαθούσε να καλυφθεί σε ένα χαντάκι. Ο τρίτος φίλος της Ένωσης νοσηλεύεται με ελαφρές κακώσεις από χτυπήματα στο κεφάλι.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Ελλάδα / Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, με δείγματα από το παιδί, τη μητέρα του, τον φερόμενο ως δράστη και άλλα πρόσωπα προς αποκλεισμό πατρότητας.
LIFO NEWSROOM
Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ελλάδα / Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ο άξονας Μπράλος – Άμφισσα θα εξασφαλίσει βελτίωση της οδικής ασφάλειας και μείωση του απαιτούμενου χρόνου της διαδρομής από Πάτρα και Αντίρριο έως Λαμία
LIFO NEWSROOM