Τι τρώει ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ από τα McDonald's- Η παραγγελία των 4.000 θερμίδων

Τι τρώει ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ από τα McDonald's- Η παραγγελία των 4.000 θερμίδων Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ είναι αποφασισμένος να σμιλεύσει το σώμα του για τον πολλά υποσχόμενο αγώνα σε κλουβί με τον Έλον Μασκ. 

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ απάντησε σε ανάρτηση των McDonalds's στο Threads - το νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσή του- η οποία ρωτούσε τους ακολούθους «αν χρειάζονται κάτι από το κατάστημα». 

Η απάντηση του δισεκατομμυριούχου ήταν άμεση: «20 κοτομπουκιές, ένα McDonalds' quarter pounder, μεγάλες πατάτες, Oreo McFlurry, μηλόπιτα και ίσως μερικά τυροπιτάκια για αργότερα;». 

Τι τρώει ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ από τα McDonald's- Η παραγγελία των 4.000 θερμίδων Facebook Twitter

Ο αθλητής ΜΜΑ, Μάικ Ντέιβις σχολίασε αστειευόμενος την παραγγελία του Ζούκερμπεργκ, υπενθυμίζοντας στον ιδρυτή της Meta ότι αυτή τη στιγμή προπονείται για τον αγώνα του με τον Έλον Μασκ.

«Δεν θέλω να χάσω βάρος, οπότε χρειάζομαι 4.000 θερμίδες την ημέρα για να τα βγάλω πέρα» , απάντησε ο Ζούκερμπεργκ. 
Η εξομολόγηση του Ζούκερμπεργκ για τα McDonald's έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες μετά την επίδειξη της γυμνασμένης του σωματικής διάπλασης.

Σε μια νέα φωτογραφία που μοιράστηκε ο πρωταθλητής του UFC Ισραήλ Αντεσάνια, ο 39χρονος έβαλε σε κοινή θέα τους κοιλιακούς και τους μυς των χεριών του μετά από μια έντονη προπόνηση. 

Στη φωτογραφία, ο Μάρκ Ζούκερμπεργκ στέκεται ανάμεσα στον Αντεσάνια και τον συναθλητή του μαχητή του UFC Αλεξάντερ Βολκανόφσκι. Και οι τρεις άνδρες αναδεικνύουν τα σώματά τους μετά την προπόνηση. 

Με πληροφορίες από ΕΤonline
 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΑ ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ

Διεθνή / «Θέλω να κάνω τον εαυτό μου περιττό»: Ένας βουλευτής μάχεται για την αυτοκυβέρνηση της Γροιλανδίας

Ο νεοεκλεγμένος βουλευτής Qarsoq Høegh-Dam, φιλοδοξεί να κάνει τον ρόλο του «περιττό», μεταφέροντας σταδιακά την εξουσία από την Κοπεγχάγη στη Γροιλανδία και προωθώντας την πλήρη αυτοκυβέρνηση του νησιού
THE LIFO TEAM
ΕΥΡΩΠΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Διεθνή / Έρευνα: Σε ποια χώρα της Ευρώπης βρίσκονται οι πιο αγχωμένοι εργαζόμενοι - Τι ισχύει για την Ελλάδα

Μια νέα μελέτη που καλύπτει 160 χώρες συγκρίνει τα επίπεδα άγχους στην Ευρώπη με αυτά του υπόλοιπου κόσμου, καταλήγοντας σε ένα μείγμα καλών και κακών ειδήσεων για τους εργαζόμενους και τους εργοδότες της γηραιάς ηπείρου
THE LIFO TEAM
Η δημοπρασία που φέρνει το design στο πιο ακριβό του σημείο

Διεθνή / Όλα όσα κρύβει η πώληση της συλλογής Γκούντσμπουργκ, η δημοπρασία design που μπορεί να γράψει ιστορία

Καθρέφτες της Κλοντ Λαλάν, έπιπλα του Ρουλμάν και του Ζαν Ρουαγιέρ, αλλά και έργα των Ρόθκο, Πικάσο και Πωλ Κλέε, συνθέτουν μια συλλογή που φέρνει ξανά στο προσκήνιο το κύρος και τη δύναμη του design.
THE LIFO TEAM
ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΧΑΜΕΝΕΕΙ

Διεθνή / Από το τελεσίγραφο στην εκεχειρία: Το παρασκήνιο της συμφωνίας Χαμενεΐ-Τραμπ

Λίγο πριν η Μέση Ανατολή βρεθεί στο χείλος μιας καταστροφικής σύγκρουσης, μια αιφνιδιαστική διπλωματική στροφή και ένα παρασκηνιακό θρίλερ επαφών, οδήγησαν σε μια εύθραυστη εκεχειρία μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
THE LIFO TEAM