No.1

Ευθύνεται ο James Franco για την απόλυση καθηγητή του;

Ευθύνεται ο James Franco για την απόλυση καθηγητή του; Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με τον José Angel Santana πρώην πια καθηγητή στο NYU's Tisch school ο πολυσχιδής ηθοποιός με τα ποικιλόμορφα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα, τις μεταμοντέρνες έξεις και την δυσκολία επικέντρωσης στην ουσία της τέχνης του ευθύνεται για την απολυσή του επειδή ο Santana βαθμολόγησε με D το μάστερ στη σκηνοθεσία του ηθοποιού. 



Ο Φράνκο είχε παραπονεθεί δημοσίως για τη βαθμολογία λέγοντας πως παρ' όλο το βαρύ (και ασήκωτο από τα photoshooting) προγραμμά του είχε καταφέρει να μην έχει άλλες απουσίες εκτός από το μάθημα του απολυμένου καθηγητή (είχε παρευρεθεί μονάχα σε 2 από τα 14 μαθήματα).



Ο καθηγητής που μήνυσε τη σχολή υπαινίσσεται επίσης πως ο Φράνκο εξαγόραζε βαθμολογίες με το να προσφέρει στους καθηγητές του δουλειά στα πρότζεκτ του.



Συμπέρασμα; Τύφλα να έχει ο Παπακαλιάτης μπροστά στις μεθόδους του καλλίπυγου Τζέημς όταν επιχειρεί αρυτίδωτα (και χολλυγουντιανά) να περάσει τη τάξη και να πείσει το κοινό του πως σε μια εποχή αποψιλωτικής ομοιομορφίας αποτελεί το εύθραστο καi τρυφερό χαμομηλάκι του εναλλακτικού stardom.


0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Έπσταϊν επιχείρησε να αγοράσει παλάτι στο Μαρόκο μία ημέρα πριν συλληφθεί το 2019

Διεθνή / Ο Έπσταϊν επιχείρησε να αγοράσει παλάτι στο Μαρόκο μία ημέρα πριν συλληφθεί το 2019

Mέσα ενημέρωσης στο Μαρόκο είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι ο Έπσταϊν ενδέχεται να έβλεπε τη χώρα ως ασφαλές καταφύγιο, δεδομένου ότι δεν υφίσταται συμφωνία έκδοσης με τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΗΠΑ ΠΡΕΣΒΗΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ισραήλ: «Όσοι θέλουν να φύγουν να το κάνουν ΣΗΜΕΡΑ» λέει ο Αμερικανός πρέσβης στο προσωπικό

Εντείνεται η ανησυχία για πιθανό πλήγμα κατά του Ιράν - Ο πρέσβης υπογράμμισε ότι όσοι θέλουν να αποχωρήσουν θα πρέπει να οργανώσουν γρήγορα τα σχέδιά τους, καθώς δεν είναι βέβαιο ότι θα υπάρχουν πτήσεις τις επόμενες ημέρες
THE LIFO TEAM
«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
ILGA-Europe: Η Ευρώπη σε «νέο χαμηλό» – από bans στο Pride σε νόμους “propaganda”

Διεθνή / ΙLGA-Europe: Από τις απαγορεύσεις των Pride στους νόμους «προπαγάνδας»: το νέο μοτίβο καταστολής

Η ILGA-Europe, σττην ετήσια εκθεσή της για το 2026, καταγράφει κλιμάκωση ποινικοποίησης, Pride bans και «propaganda laws» σε Ευρώπη και Κεντρική Ασία, προειδοποιώντας ότι οι επιθέσεις κατά LGBTI ανθρώπων εντάσσονται πλέον σε ένα ευρύτερο μοντέλο αυταρχικής διακυβέρνησης.
THE LIFO TEAM