Χανιά: Στη ΜΕΘ 12χρονος- Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα

Χανιά: Στη ΜΕΘ 12χρονος- Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θάλασσα ένα αγόρι 12 ετών, που κολυμπούσε σε παραλία στη Γεωργιούπολη Χανίων και πλέον νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων.

Το 12χρονο αγόρι, που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, έβγαλε στην ακτή ο ναυαγοσώστης με τη βοήθεια λουόμενων ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες, οι οποίοι καταφέρνουν να το επαναφέρουν στη ζωή.

Ο 12χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου αρχικά όμως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στη Μονάδα εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου.

Ο υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ Στέλιος Κτενιαδάκης είπε στην ΕΡΤ ότι η κατάσταση του παιδιού χαρακτηρίζεται σοβαρή και οι επόμενες ώρες είναι σημαντικές για την εξέλιξη της πορείας της υγείας του.

Με πληροφορίες της ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ 2025

Ελλάδα / Παράλληλο Μηχανογραφικό 2025: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης

Οι ΣΑΕΚ αποτελούν δημόσιες σχολές μεταλυκειακής εκπαίδευσης που εντάσσονται στο Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων στο Επίπεδο 5 - Ποιοι έχουν δικαίωμα υποβολής
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλαστογράφησαν την υπογραφή γυναίκας με Αλτσχάιμερ για να πάρουν επιδοτήσεις

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλαστογράφησαν την υπογραφή γυναίκας με Αλτσχάιμερ για να πάρουν επιδοτήσεις

Οι επιτήδειοι πίστευαν ότι λόγω της ασθένειας της η Χρυσάνθη Σκαρπαθιώτη δεν θα προχωρούσε σε κινήσεις για να αιτηθεί αγροτικής επιδότησης για τις καλλιέργειές της
LIFO NEWSROOM