Ανοίγει και πάλι η υπόθεση του θανάτου της Νάταλι Γουντ

Ανοίγει και πάλι η υπόθεση του θανάτου της Νάταλι Γουντ Facebook Twitter
0

Ανοίγει και πάλι το φάκελο του θανάτου της Νάταλι Γουντ  που βρήκε το θάνατο κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες το 1981, η αστυνομία του Λος Άντζελες.  

Η σταρ είχε βρεθεί πνιγμένη  και οι τότε έρευνες είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο θάνατος της ήταν αποτέλεσμα δυστυχήματος.

 

Ανοίγει και πάλι η υπόθεση του θανάτου της Νάταλι Γουντ Facebook Twitter

Όμως τώρα, 30 χρόνια μετά  οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών δηλώνουν πως έχουν συμπληρωματικές πληροφορίες για την υπόθεση καθώς επικοινώνησαν με αρκετούς ανθρώπους. Όπως γράφουν οι L.A Times, στην αστυνομία έφτασε ανώνυμη επιστολή στην οποία αναφέρεται ότι ο καπετάνιος του σκάφους διαθέτει στοιχεία για την υπόθεση της Νάταλι Γούντ.

Η μυστηριώδης θάνατος της σταρ, συνέβη την ημέρα των Ευχαριστιών όταν μαζί με τον σύζυγο της, επίσης γνωστό ηθοποιό Ρόμπερτ Βάγκνερ και με τον φίλο τους και συνάδελφο τους Κρίστοφερ Γουόκεν βρισκόταν στο σκάφος του ζεύγους, "Splendor".

Μετά από ένα δείπνο σε εστιατόριο ενός νησιού, επέστρεψαν στο σκάφος, όπου ο Βάγκνερ και τον Γουόκεν άρχισαν να καβγαδίζουν . Σύμφωνα με το όσα έχουν λεχθεί μέχρι τώρα, η Γουντ τους άφησε και πήγε προς την καμπίνα της. Όμως όταν ο Βάγκνερ την αναζήτησε στην καμπίνα, δεν τη βρήκε εκεί.

Τα μέχρι τώρα γνωστά στοιχεία λένε ότι η ηθοποιός προσπάθησε να κατεβάσει ένα φουσκωτό και να φύγει από το σκάφος, το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι το φουσκωτό βρέθηκε σε παραλία του νησιού και το πτώμα της  Νάταλι Γουντ να πλέει στη θάλασσα.

Η οικογένεια Βάγκνερ ανακοίνωσε ότι υποστηρίζει τις προσπάθειες της αστυνομίας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Lucky» Lackadoo: Πέθανε στα 103 του ο πιλότος των Β-17 του Β' Παγκοσμίου Πολέμου – Η απίστευτη ιστορία του

Διεθνή / Πέθανε στα 103 του ο πιλότος των Β-17 του Β' Παγκοσμίου Πολέμου – Η απίστευτη ιστορία του

Ο Τζον «Λάκι» Λακαντού, ο βετεράνος πιλότος του 100ού Σμήνους Βομβαρδισμού των ΗΠΑ, έφυγε στα 103 του χρόνια αφήνοντας πίσω του μια συγκλονιστική μαρτυρία για τις πιο αιματηρές αερομαχίες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και το βιβλίο του «Damn Lucky»
LIFO NEWSROOM
«Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα»: Η Κομισιόν παίρνει αποστάσεις από τη δήλωση της Ριμπέρα

Διεθνή / «Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα»: Η Κομισιόν παίρνει αποστάσεις από τη δήλωση της Ριμπέρα

Η Τερέσα Ριβέρα κατηγόρησε για πρώτη φορά δημόσια το Ισραήλ ότι διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα, προκαλώντας αντιδράσεις από το Τελ Αβίβ και αποστασιοποίηση της ΕΕ
LIFO NEWSROOM
Σερβία: «Βούτσιτς φύγε» - Δακρυγόνα και συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας

Διεθνή / Σερβία: «Βούτσιτς φύγε» - Δακρυγόνα και συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας

Οι διαδηλωτές συνεπλάκησαν με την αστυνομία μπροστά από τη φιλοσοφική σχολή και πέταξαν φωτοβολίδες, ενώ η αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Η απόφαση των Βρυξελλών για την Google ήταν αναμενόμενη, καθώς από το 2023 η ΕΕ είχε προειδοποιήσει ότι θα επιδιώξει ακόμη και διάσπαση δραστηριοτήτων στον κλάδο του Adtech, χωρίς αυτό να αποφασιστεί στο παρόν στάδιο
LIFO NEWSROOM
«Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

Διεθνή / «Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

«Είμαι ευγνώμων που γλίτωσα, αλλά την ίδια στιγμή είμαι πάρα πολύ θυμωμένη, γιατί χάθηκαν συνάδελφοί μου και τόσοι άλλοι άνθρωποι», δήλωσε
LIFO NEWSROOM