ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ανοίγει και πάλι η υπόθεση του θανάτου της Νάταλι Γουντ

Ανοίγει και πάλι η υπόθεση του θανάτου της Νάταλι Γουντ Facebook Twitter
0

Ανοίγει και πάλι το φάκελο του θανάτου της Νάταλι Γουντ  που βρήκε το θάνατο κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες το 1981, η αστυνομία του Λος Άντζελες.  

Η σταρ είχε βρεθεί πνιγμένη  και οι τότε έρευνες είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο θάνατος της ήταν αποτέλεσμα δυστυχήματος.

 

Ανοίγει και πάλι η υπόθεση του θανάτου της Νάταλι Γουντ Facebook Twitter

Όμως τώρα, 30 χρόνια μετά  οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών δηλώνουν πως έχουν συμπληρωματικές πληροφορίες για την υπόθεση καθώς επικοινώνησαν με αρκετούς ανθρώπους. Όπως γράφουν οι L.A Times, στην αστυνομία έφτασε ανώνυμη επιστολή στην οποία αναφέρεται ότι ο καπετάνιος του σκάφους διαθέτει στοιχεία για την υπόθεση της Νάταλι Γούντ.

Η μυστηριώδης θάνατος της σταρ, συνέβη την ημέρα των Ευχαριστιών όταν μαζί με τον σύζυγο της, επίσης γνωστό ηθοποιό Ρόμπερτ Βάγκνερ και με τον φίλο τους και συνάδελφο τους Κρίστοφερ Γουόκεν βρισκόταν στο σκάφος του ζεύγους, "Splendor".

Μετά από ένα δείπνο σε εστιατόριο ενός νησιού, επέστρεψαν στο σκάφος, όπου ο Βάγκνερ και τον Γουόκεν άρχισαν να καβγαδίζουν . Σύμφωνα με το όσα έχουν λεχθεί μέχρι τώρα, η Γουντ τους άφησε και πήγε προς την καμπίνα της. Όμως όταν ο Βάγκνερ την αναζήτησε στην καμπίνα, δεν τη βρήκε εκεί.

Τα μέχρι τώρα γνωστά στοιχεία λένε ότι η ηθοποιός προσπάθησε να κατεβάσει ένα φουσκωτό και να φύγει από το σκάφος, το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι το φουσκωτό βρέθηκε σε παραλία του νησιού και το πτώμα της  Νάταλι Γουντ να πλέει στη θάλασσα.

Η οικογένεια Βάγκνερ ανακοίνωσε ότι υποστηρίζει τις προσπάθειες της αστυνομίας.

0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπλίνκεν: Οι ΗΠΑ δεν στηρίζουν στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα

Διεθνή / Μπλίνκεν: Οι ΗΠΑ δεν στηρίζουν στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα

Νωρίτερα, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός προειδοποίησε τον Μπλίνκεν, ότι το Ισραήλ θα προχωρήσει σε εισβολή στη Ράφα, εάν η Χαμάς συνεχίσει να θέτει ως όρο για τη συμφωνία για τους ομήρους τον τερματισμό του πολέμου
NEWSROOM
Πρίγκιπας Χάρι: «Βασιλική περιοδεία» με τη Μέγκαν Μαρκλ στη Νιγηρία - Πρόσκληση από το υπουργείο Άμυνας

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: «Βασιλική περιοδεία» με τη Μέγκαν Μαρκλ στη Νιγηρία - Πρόσκληση από το υπουργείο Άμυνας

Στις 8 Μαΐου ο πρίγκιπας Χάρι θα βρεθεί στο Λονδίνο για την 10η επέτειο των Invictus Games, χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ - Αμέσως μετά ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα ταξιδέψουν στη Νιγηρία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Τραμπ: «Οι αριστεροί παράφρονες προκαλούν χάος στα πανεπιστήμια για να αποσπάσουν την προσοχή από τα σύνορα»

Διεθνή / Τραμπ: «Οι αριστεροί παράφρονες προκαλούν χάος στα πανεπιστήμια για να αποσπάσουν την προσοχή από τα σύνορα»

Σε ανάρτησή του στο Truth Social, ο Ντόναλντ Τραμπ διακινεί τη θεωρία ότι οι διαδηλώσεις υπέρ της κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα έγιναν για να «απομακρύνουν την προσοχή από τα νότια σύνορά μας
NEWSROOM
ΗΠΑ: Αστυνομικές επεμβάσεις κατά των φοιτητών - 300 συλλήψεις στη Νέα Υόρκη

Διεθνή / ΗΠΑ: Αστυνομικές επεμβάσεις κατά των φοιτητών - 300 συλλήψεις στη Νέα Υόρκη

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς δήλωσε ότι η «μαζική επιχείρηση» πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος του Κολούμπια για την απομάκρυνση όσων διέκοπταν μια ειρηνική διαμαρτυρία
NEWSROOM