Έντεκα συλλήψεις στην πορεία

Έντεκα συλλήψεις στην πορεία Facebook Twitter
0

Έντεκα συλλήψεις και περισσότερες από 70 προσαγωγές έγιναν από την αστυνομία κατά τη διάρκεια της πορείας του Πολυτεχνείου ενώ σύμφωνα με την αστυνομία στον πετροπόλεμο στην πλ. Μαβίλη τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί. Μέχρι πριν από λίγο υπήρχε κυνηγητό αστυνομικών απο νεαρούς στην περιοχή γύρω από τη Γ.Α.Δ.Α.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν διαδηλωτές άρχισαν να πετούν πέτρες και μολότοφ στα ΜΑΤ στην πλατεία Μαβίλη  και υπήρξε απάντηση με χημικά. Κατά τη διάρκεια των συμπλοκών έσπασαν φωτεινοί σηματοδότες, κάηκαν κάδοι και ένα κιόσκι ανακύκλωσης. Νωρίτερα οι αστυνομικοί μπήκαν στο σταθμό του μετρό στους Αμελόκηπους και προχώρησαν σε μια σύλληψη.

Πάντως σε γενικές γραμμές η πορεία εξελίχθηκε ομαλά. Η αστυνομία υπολογίζει σε 25 χιλιάδες τους διαδηλωτές.

Επεισόδια έγιναν και στην Πάτρα κατά τη διάρκεια πορείας αντιεξουσιαστών.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM