Γερμανία: Φορτηγό έπεσε πάνω σε υπεραστικό λεωφορείο- Πάνω από 50 τραυματίες

Φορτηγό έπεσε πάνω σε υπεραστικό λεωφορείο- Πάνω από 50 τραυματίες Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην ανατολική Γερμανία όταν ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε υπεραστικό πολωνικό λεωφορείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 52 άτομα.

Το τροχαίο συνέβη στον αυτοκινητόδρομο A 12 μεταξύ των πόλεων Storkow και Fredersdorf της πολιτείας του Βραδεμβούργου.

Η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι 52 άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων 10 σοβαρά, μετέδωσε το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa. Ένα άτομο φέρεται να είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο υπουργός Υγείας της Πολωνίας, Adam Niedzielski, δήλωσε αργότερα ότι 56 άνθρωποι τραυματίστηκαν και 34 από αυτούς νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομείο στη Γερμανία, με «δύο ή τρεις από αυτούς σε σοβαρή κατάσταση».

Η αστυνομία είπε ότι το φορτηγό, το οποίο ταξίδευε προς Βερολίνο, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το λεωφορείο όταν ο οδηγός προσπάθησε να αλλάξει λωρίδα.

Ο αυτοκινητόδρομος έκλεισε καθώς στο σημείο έφτασαν ελικόπτερα, ασθενοφόρα και αστυνομικοί. Προσωπικό της πολωνικής αστυνομίας έσπευσε για να βοηθήσει τους τραυματίες.

Με πληροφορείς της WashingtonPost

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM