Κυριάκος Μητσοτάκης: Παρουσιάζει αύριο το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Παρουσιάζει αύριο το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ Facebook Twitter
Φωτ.: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
0

Το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας θα παρουσιάσει αύριο, Τετάρτη, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Η παρουσίαση θα γίνει στις 18:00 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στη Λιβαδειά όπου απηύθυνε χαιρετισμό σε πολίτες. Αναφερόμενος στην απλή αναλογική επεσήμανε πως «εγκυμονεί έναν μεγάλο κίνδυνο» και εξήγησε πως αυτός είναι ότι μπορεί να σχηματιστεί «κυβέρνηση των ηττημένων».

«Μαθηματικά είναι μια πιθανότητα. Τσίπρας, Ανδρουλάκης, Βαρουφάκης υπουργός Οικονομικών, "Δήμητρες" -πώς το λένε;- διάφορα άλλα ωραία πράγματα. Σκεφτείτε τώρα αντί για ευρώ να πληρώνεστε με "Δήμητρες", με κλειστές τράπεζες. Ε, όχι, δεν τα θέλουμε αυτά. Τα ζήσαμε το 2015. Φτάνει πια. Πήγαν να καταστρέψουν τη χώρα μία φορά, μην τους αφήσουμε να το ξανακάνουν. Τόση πρόοδο κάναμε» επεσήμανε ο πρωθυπουργός.

Σημείωσε πως «το μαθηματικό ενδεχόμενο υπάρχει» και ζήτησε από τους πολίτες να δώσουν ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές. «Με καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας, όλα αυτά τα σενάρια πάνε περίπατο» είπε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στη συζήτηση που γίνεται για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για «τηλεμαχία» μετά του ίδιου και του Αλέξη Τσίπρα, σημειώνοντας πως «debate κάνουμε πάντα, αλλά κάνουμε όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί.

«Λοιπόν κατ' αρχάς, εγώ με τον κ. Τσίπρα έχω 100 ώρες συζητήσεις στη Βουλή. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς ο οποίος να περιμένει να μάθει πολλά περισσότερα σε σχέση με το τι πιστεύω εγώ και ο κ. Τσίπρας» δήλωσε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM