ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Παρίσι: Νεκρή 45χρονη που πιάστηκε το παλτό της στην πόρτα του βαγονιού στο μετρό

Παρίσι: Νεκρή 45χρονη που πιάστηκε το παλτό της στην πόρτα του βαγονιού στο μετρό Facebook Twitter
Φωτ.; Twitter
0

Νεκρή είναι μία 45χρονη στο μετρό στο Παρίσι, της οποίας το παλτό πιάστηκε στην πόρτα του βαγονιού και παρασύρθηκε από τον συρμό μπροστά στα μάτια του συζύγου και του γιου της. 

Το περιστατικό, που οδήγησε στον θάνατο της 45χρονης γυναίκας, έλαβε χώρα στο σταθμό Μπελ Ερ, στη γραμμή 6 του μετρό στο Παρίσι, το Σάββατο 22 Απριλίου.

Σύμφωνα με τις αρχές το περιστατικό σημειώθηκε στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου. Το θύμα, «γεννημένη το 1977, διαπίστωσε πως το παλτό της έχει κολλήσει κατεβαίνοντας από το βαγόνι», λέει η εισαγγελία του Παρισιού. «Δεν κατάφερε να ελευθερωθεί και παρασύρθηκε από το συρμό. Παρά την ταχεία επέμβαση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, η 45χρονη, η οποία σύμφωνα με μάρτυρα συνοδευόταν από τον σύζυγό της και τον γιο της, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις προσπάθειες ανάνηψης και διαπιστώθηκε ο θάνατός της επί τόπου». Ανάκριση για τα αίτια του θανάτου ανατέθηκε στο αστυνομικό τμήμα του 12ου διαμερίσματος του Παρισιού.

Ο οδηγός εμφανίστηκε σοκαρισμένος, ενώ η διοίκηση του μετρό εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του θύματος. κυκλοφορία διεκόπη για αρκετές ώρες το Σάββατο στη γραμμή 6 μεταξύ των σταθμών Nation και Daumesnil.

Μαρτυρία για το συμβάν στο μετρό του Παρισιού 

«Φτάσαμε στο σταθμό του μετρό χθες γύρω στις 4:30 μ.μ.», εξήγησε η Μάντι, τριάντα ετών που ζει κοντά στο μετρό Μπελ Ερ στο 12ο διαμέρισμα και συνοδευόταν από τον φίλο της. «Ο σταθμός είχε ήδη αποκλειστεί και είδαμε τουλάχιστον 5 πυροσβεστικά οχήματα σταθμευμένα μπροστά. Καταλάβαμε ότι κάτι είχε συμβεί. Ρωτήσαμε τον υπεύθυνου του σταθμού που μας είπε ότι είχε συμβεί ένα σοβαρό ατύχημα, μετά κατέβασε το κεφάλι του. Στη συνέχεια μάθαμε τι είχε συμβεί στο θύμα. Καθώς ο σταθμός ήταν κλειστός για αρκετές ώρες, πλήθος κόσμου άρχισε να σχηματίζεται στο τέλος της εξέδρας, πίσω από τα κάγκελα του μετρό. Ο κόσμος προσπαθούσε να δει τι συμβαίνει. Είδαμε καμιά δεκαριά πυροσβέστες να φροντίζουν το θύμα» ανέφερε η μάρτυρας.

Διεθνή
0

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου αποθεώνει Τραμπ: «Κανένας Αμερικανός πρόεδρος δεν έδειξε τέτοιο σθένος και αποφασιστικότητα»

Διεθνή / Νετανιάχου αποθεώνει Τραμπ: «Κανένας Αμερικανός πρόεδρος δεν έδειξε τέτοιο σθένος και αποφασιστικότητα»

«Ο Θεός να ευλογεί εσάς, την οικογένειά σας, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ισραήλ και τη φιλία ανάμεσα στις δύο χώρες της Επαγγελίας» σημείωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Ο πρίγκιπας Άντριου δεν είχε κόψει επαφές με τον στον Τζέφρι Έπσταϊν: Του είπε «είμαστε μαζί σε αυτό» σε email του 2011

Διεθνή / Ο πρίγκιπας Άντριου δεν είχε κόψει επαφές με τον Τζέφρι Έπσταϊν: Του είπε «είμαστε μαζί σε αυτό» σε email του 2011

Ο πρίγκιπας Άντριου έστειλε email μετά την εμφάνιση της φωτογραφίας της Βιρτζίνια Τζουφρέ, αλλά αργότερα ισχυρίστηκε ότι είχε διακόψει την επικοινωνία του με τον Επστάιν το 2010.
LIFO NEWSROOM
ΛΕΚΟΡΝΙ ΓΑΛΛΙΑ

Διεθνή / Γαλλία: Η νέα κυβέρνηση διορίστηκε για να προωθήσει έναν προϋπολογισμό «πριν από το τέλος της χρονιάς»

Αποτελείται από πολιτικούς και τεχνοκράτες- μάλλον άγνωστους στο ευρύ κοινό- «προερχόμενους από την κοινωνία των πολιτών», σε μια προσπάθεια να εξέλθει η Γαλλία από την πολιτική αστάθεια
LIFO NEWSROOM
ΟΜΗΡΟΙ ΧΑΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

Διεθνή / Γάζα: Η Χαμάς απελευθέρωσε τους 20 ζωντανούς Ισραηλινούς ομήρους - Η λίστα με τα ονόματα

Ο κατάλογος που δημοσίευσε η Χαμάς πριν την απελευθέρωση, περιελάμβανε τους ίδιους 20 ομήρους των οποίων τα ονόματα είχαν ήδη δοθεί στο Ισραήλ νωρίτερα, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων
LIFO NEWSROOM
Έκθεση-καμπανάκι: Αυξάνονται οι θάνατοι εφήβων και νέων από αυτοκτονίες, ουσίες και ασθένειες

Διεθνή / Έκθεση-καμπανάκι: Αυξάνονται οι θάνατοι εφήβων και νέων από αυτοκτονίες, ουσίες και ασθένειες

Η έρευνα, που βασίστηκε σε πάνω από 300.000 πηγές δεδομένων, καταγράφει ανησυχητικές τάσεις: οι θάνατοι νέων αυξάνονται, ενώ οι χρόνιες παθήσεις και τα ψυχικά νοσήματα επιδεινώνονται
LIFO NEWSROOM